Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar hesabım kilitlendi resimleri geçtim fakat daha önce girmiş olduğum telefonuma onay gönderildi diyor fakat onay falan gelmedi tekrer göndermeleri için devamlı basıyorum fakat şuan doluyuz diyor sanırım..deli olacağım....ne yapmam lazım bekleyeyimmii.....yardım edin lütfen bildiklerinizi yazarmısınız ne yapmama lazımm..

Kalpli Bileklik ve USB Anahtarlık Hediye
ÜCRETSİZ KARGO

Yapmanız gerekenler

* Sayfamızı beğenmiş olmalısınız,

( DORA ALYANS | Facebook )

* Yarışma resmini "herkese açık" şekilde paylaşmalısınız

* Yarışma resminin altına, yarışmaya katıldığınızı belirten yorum yazmalısınız
*Dora Tanıtım Filmini beğenenler ve kampanya duyurusunu blog sayfasında ya da twitter'da paylaşanlar çekilişe +1 katılım hakkı daha kazanacaklardır.

- Facebook dışı paylaşımlarınızı lütfen info@doraalyans.com adresine kampanya başlığı ile gönderiniz.

-Yarışma 09 Kasım 2012 günü saat 23:59 da sona erecektir.
- Şanslı kişi çekiliş ile belirlenecek ve yalnızca bir kişi hediye almaya hak kazanacaktır.
-Çekiliş sonucu 10 Kasım 2012 günü açıklanacaktır.
- Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için; dora@doraalyans.com adresine mail atabilirsiniz.
Bizi daha yakından tanımak ve fırsatlarımızdan yararlanmak için DORA Alyans adresini ziyaret ediniz.

arkadaşlar hesabım kilitlendi resimleri geçtim fakat daha önce girmiş olduğum telefonuma onay gönderildi diyor fakat onay falan gelmedi tekrer göndermeleri için devamlı basıyorum fakat şuan doluyuz diyor sanırım..deli olacağım....ne yapmam lazım bekleyeyimmii.....yardım edin lütfen bildiklerinizi yazarmısınız ne yapmama lazımm..

bekle canım bende öle ugrastım sonunda acılmıstı :34:

Bez Bebek'ten Hediye=))
Sayfamızı beğenip kim en çok kişi begendirirse sayfamızı ve yorumunu paylaşanlar arasından 1 kişi bu resimdeki tasarımlardan istediğine sahip olacaktır...
Yarışmamıza katılmak isteyenler bu resmi beğenip paylaştığını yazmalıdır..
Bez Bebek | Facebook

KATILIM SÜRESİ Kasımın 18 SONA ERECEKTİR
şimdiden bol şans...
Not= Sayfamızı En Çok Kİm begendrirse ürünü Kazanmış Olacaktır
Kazanan kişi sayfamızdan duyurulacaktır.Takipte kalınız...

günaydın kızlar sizle gazetede okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim okursanız sevinirim..Normal internette bizi bekleyen tehilkeli virüslü yazılımlar.e-postanıza bi,r mail geliyor eğer açarsanız arka yüzdeki virüs aktif oluyor ve bilgisayarınızın kontrolünü ele geçiriyor..Favcebokk'ta beni kim izliyor diye bir uygulama yok.eğer size gelen böyle bir sistemi kabul edip bi,lgisayarınıza yüklerseniz saldırgan bütün kişisel bilgilernizi ele geçiriyor.Virüsü bilgisa ayrınıza bulştırmayı amaçlayan saldırgan ,kişisel bİlgilerinizi,intrenetteki bankacılık şifrenizi,e posta ve twitterde yaptığınız her işlemi kaydediyor ve isten,len kişiye servis ediyor. bu şekilde sizin adınıza hat açılabilir , kredi alınabilir hatta başkasına kefil bile olunabilir..Hediye telefon usb bellek cihazları mümkünsekullanmayın. Bunlara casus yazılım yukluyorlar..

bunları yazan türkiyenin ilk hackeriymış kızlar ben korktum okuyunca

günaydın kızlar sizle gazetede okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim okursanız sevinirim..Normal internette bizi bekleyen tehilkeli virüslü yazılımlar.e-postanıza bi,r mail geliyor eğer açarsanız arka yüzdeki virüs aktif oluyor ve bilgisayarınızın kontrolünü ele geçiriyor..Favcebokk'ta beni kim izliyor diye bir uygulama yok.eğer size gelen böyle bir sistemi kabul edip bi,lgisayarınıza yüklerseniz saldırgan bütün kişisel bilgilernizi ele geçiriyor.Virüsü bilgisa ayrınıza bulştırmayı amaçlayan saldırgan ,kişisel bİlgilerinizi,intrenetteki bankacılık şifrenizi,e posta ve twitterde yaptığınız her işlemi kaydediyor ve isten,len kişiye servis ediyor. bu şekilde sizin adınıza hat açılabilir , kredi alınabilir hatta başkasına kefil bile olunabilir..Hediye telefon usb bellek cihazları mümkünsekullanmayın. Bunlara casus yazılım yukluyorlar..

bunları yazan türkiyenin ilk hackeriymış kızlar ben korktum okuyunca

oooowww korkmak ne kelime tırstım valla :53::53::53::53: şu internetin güzellikleri varken neden kötüye kullanımı tercih ederler anlamam

Kızlar bu Avon ne bonkörmüş böyle , şaşırdım kaldım...

Dün kargom gelmiş , not kağıdını görmüş komşum beni aradı , bende kargoyu . Komşumun ismini verip gün içinde bırakmalarını rica ettim , neyse uğrayamamışlar. Şimdi komşum aradı Avon'dan sana 2 koli , birde zarf geldi demezmi.. Eeee dün gelen sadece zarftı , bak bakıyım ne var içinde dedim tabii....

Kolilerin içinde Parfüm+Rimel
Zarfta da Rimel varmış...

Ama ben sadece saat 10:00'da yapılan yarışmaya katılmış ve parfüm ve rimel kazanmıştım ve parfümümde gelmişti , sadece Rimel bekliyordum...

Kendisini Kargo Takipçim ilan etiğim komşuma motive olsun diye parfümü hemen hediye ettim ...:6:

Back
X