Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[sıze=2]
kızlar bu avon ne bonkörmüş böyle , şaşırdım kaldım...

Dün kargom gelmiş , not kağıdını görmüş komşum beni aradı , bende kargoyu . Komşumun ismini verip gün içinde bırakmalarını rica ettim , neyse uğrayamamışlar. şimdi komşum aradı avon'dan sana 2 koli , birde zarf geldi demezmi.. Eeee dün gelen sadece zarftı , bak bakıyım ne var içinde dedim tabii....

Kolilerin içinde parfüm+rimel
zarfta da rimel varmış...

Ama ben sadece saat 10:00'da yapılan yarışmaya katılmış ve parfüm ve rimel kazanmıştım ve parfümümde gelmişti , sadece rimel bekliyordum...

Kendisini kargo takipçim ilan etiğim komşuma motive olsun diye parfümü hemen hediye ettim ...:6:[/sıze]

ne iyi komşusun sen öyle :)

[sıze=2]
:17: Yeni işe başladımda , malum evde yokum , kargoyu takip etsin diye ( aramızda kalsın :p)[/sıze]

ahahha bende geçen kızıma bakam kadın söyleniyodu kargo yüzünden çocuk uyanıyo sürekli falan filan ben de cif almıştım bedava onu verdim bide dettol sabun sustu :)

yaaa kızlar facebooksuz hayat çok sıkıcı yaaaa hiç bi şeye katılamıyorum alışkanlık olmuş kalkamıyorumda başından otudum öle yazdıklarınızı okuyorum bir an önce açılsa keşke:43::43::43:

glisslerim geldi daha fazla ürün bekliordum ama amaaaa
bir şampuan bi köpük birde güzel bir tarak göndermişler:16:

aaa geldi demek benimkide gelir o zaman.1 saar evde yoktum o zaman gelmemiştir inşallah.hangi kargoyla geldi canım

ilk evlilik yıldönümümüzü özsütte kutlamıştık aynı özsütün pastasıyla :16:

selam kızlar daha önce birşey paylaşmıştınız. Omo şugün şu saatte şunları veriyor falan diye bi tablo vardı aradım ama bulamadım. pc de kayıtlı olan varsa paylaşabilir mi??

Back
X