Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sağol cnm:29:Benim hepsi sorunsuz geldi.Acaba kargo şirketi mi getirmiyor:44:

zannetmiyorum canım. kargolarım sorunsuz gelir normalde ilk defa başıma geliyo böyle birşey. benim kızdığım göndermiceksende bari yaz göndermicem diye bnde uğraşmıyım. ama yok illa uğraştırcaklar cevap vermicekler :47:

zannetmiyorum canım. kargolarım sorunsuz gelir normalde ilk defa başıma geliyo böyle birşey. benim kızdığım göndermiceksende bari yaz göndermicem diye bnde uğraşmıyım. ama yok illa uğraştırcaklar cevap vermicekler :47:

canım avon böyle çok yapıyor
benimde daha önce kazandığım bi kaç ürünü göndermedi.
sabah parfümüm geldi ama rimellerimden umudum yok.numunelik yarısına gönderiyor yarısına göndermiyor :47:

kızlar moneyden aramışlar babamı tıkla kazan sorunu için.karta ürünün ücreti yüklendi demişler.sizide aradılarmı

kızlar aksı metrede yazılı bolumu gecemıyorum nasıl gecılıo orası yardım edermısınız

yazıyı tersten başlayarak yazıyosun pear&ginger olmalı bunu ilk seferde yazdığında kopyala sonra kopyala yapıştır yaparsın daha hızlı oluyo ondan bir sonrakinde birtek armuta tıklaman yeterli ters yöndeki ama inşallah anlatabilmişimdir:)

MAGGI Kazandıran Lezzet Kartları - EKİM Ayı Özel Kart Kazananları
8 Kasım 2012 Perşembe, 15:26 · tarihinde Maggi Türkiye tarafından eklendi
AYIN en çok Paylaşılan tarifi - Yardımcı MAGGI Elçisi - Serpil Çetin - Yayla Çorbası (464 Paylaşım)
AYIN en çok Yorum Alan tarifi - Yaratıcı MAGGI Elçisi - Zeynep Ok - Mücver (28 Yorum)
AYIN en çok Tarif göndereni - Lider MAGGI Elçisi - Mehtap Tanır (29 Tarif)
AYIN en Beğenilen tarifi - Popüler MAGGI Elçisi - Serpil Çetin - Peynirli Gül Böreği (461 beğeni)
AYIN Juri Özel Ödülü - Özgün MAGGI Elçisi - Melike Gökkaya - Patlıcanlı Etli Pilav

Hediye paketimiz bugün saat 16:30'da Altınbaşak Neşriyat twitter hesabından geliyor. Buralarda olun. pic.twitter.com/HRdbbATZ

maggı kazandıran lezzet kartları - ekim ayı özel kart kazananları
8 kasım 2012 perşembe, 15:26 · tarihinde maggi türkiye tarafından eklendi
ayın en çok paylaşılan tarifi - yardımcı maggı elçisi - serpil çetin - yayla çorbası (464 paylaşım)
ayın en çok yorum alan tarifi - yaratıcı maggı elçisi - zeynep ok - mücver (28 yorum)
ayın en çok tarif göndereni - lider maggı elçisi - mehtap tanır (29 tarif)
ayın en beğenilen tarifi - popüler maggı elçisi - serpil çetin - peynirli gül böreği (461 beğeni)
ayın juri özel ödülü - özgün maggı elçisi - melike gökkaya - patlıcanlı etli pilav

oy canım gül böregi çekti :)))

vipdükkandan kazanamışımm bktglsn ve aoktara arkadaşımda kazanmış tebriklerrr :32:

yaa bu vip dukkandan herkes almış he bi ben yokum çok kıskandım çook tebrik ediyorummmm :19::16:

Back
X