Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

beklediğim kargolar

*taft
*omo (ekim ayı)
*fa
*bilkom
*caramio(2 tane kupa geldi sonuncuyu bekliyorum)
*eti crax
*nar naturel& regional
*avon ( rekor uygulamasından kazandığım hediyem malesf hala gelmedi)

arkadaşlar. fa'dan hiç ses yok o ne zaman göndercek acaba hediyeleri :44:

L'Oréal Paris
Elseve Anında Mucizevi Bakım yarışmamız sona ermiştir. Katılan herkese teşekkürler. Kazanan şanslı takipçilerimizi haftaya açıklayacağız!

kızlar fikirmetreden 10 puan biriktirdim artık eskisi gibi alınamıyor mu daybuday den 100lira limitli diye duymuştum doğru mu acaba deneyen oldu mu
öyleyse boşuna hediye çeki tlep etmiyeyim

İkbal Gıda
Sihirli kutu yarışmamız başladı! Resimdeki bütün kelimeleri kullanarak etkili bir cümle kur, en çok beğeniyi al ve sürpriz hediye paketin sana gelsin!

oğluşun hesabı kilitlendi resim tanıma şeysi falan çıktı,bildim açıldı...geçen hafta da çıkmıştı bildim..
daha ne kurcalayıp her hafta sorguluyor bu facebook anlamadım:22::47:

To open archive pleace use this password: AATicket Dear Customer,

ELECTRONIC TICKET NUMBER / 3 124 1052915804 3
SEAT / 44F/ZONE 3
DATE / TIME 29 JUNE, 2012, 10:44 PM
ARRIVING / Minneapolis
FORM OF PAYMENT / CC
TOTAL PRICE / 355.55 USD
REF / EF4442 ST / OK
BAG / 4PC

Your bought ticket is attached.
You can print your ticket.

To open archive please use this password: ticket37

Thank you for your attention.
American Airlines.
mailime gelen bu 2.bilet.kızlar ne olabilir bu acaba biri bilgilerimi ele geçirdi de uçuyor mu?ilkine önem vermemiştim.2.gelince tırstım şimdi

oğluşun hesabı kilitlendi resim tanıma şeysi falan çıktı,bildim açıldı...geçen hafta da çıkmıştı bildim..
daha ne kurcalayıp her hafta sorguluyor bu facebook anlamadım:22::47:

anam bacım sen şimdi onuda benim kızın üzerine atarsın :9:
yavrum canıyla cebelleşiyo 4. ay aşısı oldu meleğim :43: walla oğlunun peşinde koşmuyo bende dedim zaten oğlanı rahat bırak okusun dedim :27: okusun mesleğini eline alsın o zaman kaçırırım ben sana dedim tamam dedi :24:

Adı Sinem ile başlıyor, sizede geldiyse sakın inanmayın kızlar, rest zaten yazmış sayfasına, kazananlar mesaj ile iletişim bilgilerini yazsınlar diye

iyide napıcakmış senin adresini :37: çat kapı gelip kazandıklarınımı alıcakmış yoksa o bezlerle temizlik mi yapıcakmış

aylar oldu hatat 1 yıl oldu bu topige bakmayalı dünden beri tekrar döndüm aranıza. ayy ne kadar heycanlı oldugunu unutmuşum buranın. ogluşum sebebiyle giremiyodum kampanyalara neyse ki artık onu büyüttüm ve burdayım. inşl. şansımda tekrar döner. herkese boool bool hediyeli günler olur :)

Back
X