Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni yeni kampanyalar , promosyonlar yok mu? bilen varsa yazsın bende katılmak istiyorum, bu arada ben indirimleri de takip ediyorum.

arkadaşlar omo hakkında biraz bilgi verirmisiniz mesela bişeyler kazanmak için kaç puan yapmamız gerekiyor veya bugun iitibariyle kaç puan olmamız gerekiyo

$fotograf.webp kızlar beko çay bardaklar, omolarda gelmiş :1:

avon 1 numaradan benimde hediyem gelmemişti, bugün geldi, parfüm kazanmıştım :9: arkadaşlarda yazıyordu burada ya, twitterdan avona yazdım hediyem nerede diye, hemen yollamışlar :3:

güle güle kullan.. güle güle iç çayını, oraletini, kuşburnunu canım :16: arkadaşlar kk olarak çayını içmeye geliriz demişler ama sen beni daha yurtdışlarına götürcen, çayla kandıramazsın :1::1::1:

giderizz canım çok güzell olur , seneye yazın barcelona felan düşünüyorumm gidersem çağırırımm senii :10:

giderizz canım çok güzell olur , seneye yazın barcelona felan düşünüyorumm gidersem çağırırımm senii :10:

ahh canıımm sana o kadar özeniyorum ki ama ben uçağa binemem korkuoom :14: bi psikolog olursa yanımda anca binerim hrld, onu da tatile götürmek zorunda kalırım o da bana maliyetli olur :9::1:

ahh canıımm sana o kadar özeniyorum ki ama ben uçağa binemem korkuoom :14: bi psikolog olursa yanımda anca binerim hrld, onu da tatile götürmek zorunda kalırım o da bana maliyetli olur :9::1:

güldürdün benii :1: hep birlikte giderişş iştee :1:

pff omo yu bekliyorum uykumda geldi :( olmayacak ama bi umut işte

güldürdün benii :1: hep birlikte giderişş iştee :1:

pff omo yu bekliyorum uykumda geldi :( olmayacak ama bi umut işte

bende bekliyorum..omoya bi bakayım dedim bugünü yapmamışım meğer:20:, hemen hallettim:46:
yalnız giriş yapmak yeterlimiydi yorumda mı yapacaktk

Back
X