Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gliss bana da tarak yollamaış önce yolladıklarına verdiler heralde.twitterda beril öke gülen den kazandığım eldivenim.bebeğime bakımdan losyon ve bir blogtan kazandığım krill oil

Eki Görüntüle 552675

gule gule kullan...bebegıme bakıma bende kyıt oldum kazandınız yazdı mail adresınde ama bana tella donmelerımı gerekıyor

Ortaya Karışık
İlk sorumuza 10. sırada cevap verip , Oriflame den 50 liralık hediye çeki kazanan talihlimiz , Pelin Batılı.

İkinci sorumuza 1. sırada cevap verip , 5 liralık teselli çeki kazanan talihlimiz ise , Nurcan Nrcn.

Lidyana.com ‏@lidyanacom

Kazananlar: @baysal_elif @gokmeh @mpgamze Tebrik ederiz :) yarisma@lidyana.com ile iletişime geçebilirsiniz.

Trafikte Sorumluluk ‏@TS_Hareketi

Yarışmamızın kazananları @ilkay_uzal, @nazlitukenmez, @batmayan_gemi, @Lilish34 ve @sellocanno Kazanan isimleri tebrik ederiz.

Keskinoğlu A.Ş.
Kitap Şenliğimizin Üçüncü Sorusu Sizlerle;

En hızlı doğru cevabı veren 3 kişi Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan imzalı ''Kerime'' romanını kazanıyor!

(Kazananlar 17:45'te tarafımızca açıklanacaktır. Facebook'ta yorum sıralaması otomatiktir ve önce yorum yapanın yorumu üstte yer alır. Bu yüzden kazananları bizim açıklamamızı beklemenizi rica ediyoruz.) Bol Şanslar.

Air Wick Turunçgiller yarışmamız sona erdi!
Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinin kazanan şanslılarını yakında açıklayacağız.
Katılan herkese teşekkürler!
Çok yakında yepyeni sürprizlerimiz olacak :)

fqd8z.jpg

2358PB071159.JPG

:49:çilekeş anamın feysi kapanmadan son kez kazandığı vaselineler geldi az önce:46::21:
firenç öce bilem var:21:sepetini çok beğendim:16:

ben bayıldım ya bu sepete :)) bende isterimmmmmmm ne güzel şeyler çıkıyor sizlere yeni gördüm bunu ben.

bizimkiler fuarda ufacık arabaya 20 tl vermişler çocuk susmamış şimdi twıtterden dağıtıyolar :) 15 gündür dvd dışında tek kazandığım ödül olan atlama şeysi iptal olmuş :( tam izin aldım iptal ettiler offf ya glisss herkes mi kazandı bir bana mı?yok :) markafoni çek kullanmayacak olan varsa talibim hanımlar onuda kazanamadım malum

ideatrophy ‏@ideatrophy

Lipton'un 2012 yılında aldığı Rainforest Alliance sertifikasının sembolü olan sevimli canlı hangisidir?

cvp:@ideatrophy #ideatrophy Kurbağa

Merhaba kızlar benim glissimde geldi.AMa bende tarak yok hinstan cevizli şampuan ve saç kremi var..

Back
X