Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ideatrophy ‏@ideatrophy

Lipton'un 2012 yılında aldığı Rainforest Alliance sertifikasının sembolü olan sevimli canlı hangisidir?

cvp:@ideatrophy #ideatrophy Kurbağa

Cevap için teşekkür ederim bu kez her 10. kişiye vereceklermiş. :4:

kitapkaynagi hakkında en güzel yorumu yapan ve yorumu en çok beğenilen 5 kişiye Yitik Hazine yayınlarından çıkan 3 yeni kitabı hediye ediyoruz.Son gün 15 Kasım
Kitap Kaynağı | Facebook

merhabaaaa
https://www.facebook.com/kitapkaynagi?ref=stream bu sitedeki kitaplar hakkında yaptığım yorumumu begenir misiniz?
bunu istemek yasak mı bilmiyorum yasaksa kusura bakmayın arkadaşlar bi daha olmaz, bu arada "melike" ben en son yorum benimdi.

Torium AVM ‏@ToriumAVM

Takip Et - RT Et - Kazan #Alacakaranlik Şafak Vakti Bölüm 2 filmine özel 5 kişiye davetiye kazanma şansı ! pic.twitter.com/zzhqq1zI

arkadaşlar size bir şey sorucağım hani bir bilgisayar proğramı vardı hız artıran bir arkadaş yazmıştı buraya linkini paylaşmıştı şimdi o proğrmı bulmam lazım bilen biri varmı paylaşabilirmi?

arkadaşlar size bir şey sorucağım hani bir bilgisayar proğramı vardı hız artıran bir arkadaş yazmıştı buraya linkini paylaşmıştı şimdi o proğrmı bulmam lazım bilen biri varmı paylaşabilirmi?
program speed gare. hem hız artırıyor hem de zamanı yavaşlatma özelliği var. programı ben kuramadım nasıl çalışıyor çözemedim çözen olursa paylaşırsa sevinirim:) bu sayede zaman olan biçok yarışma yapılıyor arkadaşım böyle bir sürü şey kazandı.

program speed gare. hem hız artırıyor hem de zamanı yavaşlatma özelliği var. programı ben kuramadım nasıl çalışıyor çözemedim çözen olursa paylaşırsa sevinirim:) bu sayede zaman olan biçok yarışma yapılıyor arkadaşım böyle bir sürü şey kazandı.

teşekkürler şimdi kurmay çalışacağım olursa eğer hemen anlatırım arkadaşım nasıl yaptığımı

Onlar hicbir ise yaramiyor cnm. Bende zamaninda satin aldim 49tl verdim ama hic farketmedi, bilgisayarin ram ini degistirmek gerekiyor sanirsam bence bir bilene danis, programla olmuyor yani.

Back
X