mail atılcak diye birşey yazmamış ama
yanlış anlamadıysam twitter da cevapla yazıyo facebooktada maille yolla diyo bende maillede yolladım twiterdende cvpla yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlamadıysam twitter da cevapla yazıyo facebooktada maille yolla diyo bende maillede yolladım twiterdende cvpla yaptım
kkızlar markafoni 20 liralık çekler kodu geldi mi
nerden nasıl geliyrrrr çek kodları ? çok istiyorum ben deeeeeeeeeeeeeeeeeee
o tweet atanlardan bırıde benım.nasıl maıl atıcaz.
Yedigün cevap 25 değilmi arkadaşlar burda 25. sırda görünüyor ama :44: James Bond - Vikipedi
'facebook@yedigun.com.tr'
Skyfall, James Bond serisinin kaçıncı filmidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 12 kişi çekilişle Cinemaximumdan çift kişilik sinema bileti veya Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor! Kazananlar saat 17.00da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!
evet bana taak gelmiştiii, size niye gelmedi acaba :Sarkadaşlar şimdi gliss şampuanım ve sıvı şaç kremim geldi içinde tarak yok ama yanlış hatırlamıyorsam tarak var demişti bir arkadaş ama benim tarağım yokkk![]()
Yedigün cevap 25 değilmi arkadaşlar burda 25. sırda görünüyor ama :44: James Bond - Vikipedi
Skyfall, James Bond serisinin kaçıncı filmidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 12 kişi çekilişle Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti veya Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!
cevap 25 degil
Garnier Saf&Temiz 3ü 1 Aradanın 3 özelliği nedir? Cevabını eksiksiz olarak bilgi@garnierturkiye.comye gönderen her 20. kişiye, Garnier Saf&Temiz 3ü 1 Arada hediye!
taft sekilli sorulara girdim soruları cevapladım, bi baktım baskasının adres bilgileri telefonu yazıyor formda. bariz baskasının formu. bu nasıl bi uygulama ya???![]()