Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu twist arayan bulur yaşırmasını şikayet ettim ya. hadi baktılar millet uçtu puanlarla fake facebook hesapları oylamalarını kapattılar puanlar nomale dondu. benmde hatrı sayılır bi dereceye gelmemi sağladılar böylece yani hakkım olanı. ama şimdi bide tutturmuşlar yok benm davetimle beğenenlerininde yarışmayı oynaması gerekiyormuş bana puan olarak gelmesi için. iyi güzelde kardeşim bunu en başında yapsanıza. okadar insana reica minnet beğendir sayfayı hergün yeni bir değişikilk yap oyunda olmazzzzzzzzzz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bende herkesi örgütledim beğenmekten çıkıyolar tektek öyle işe böyle cevapp

Sevgili Kérastase Kadınları, sizler için hazırladığımız sürprizi kaçırmayın! Soracağımız soruya yanıt veren her 20. Şanslı Kérastase Kadını’ndan biri olun ve makyaj çantası hediyenizi kazanın. Bugün soracağımız soru için sayfamızı takip etmeye devam edin…

https://www.facebook.com/KerastaseTR

Son düzenleme:
Cinemaximum Forum Trabzon'da gerçekleşecek olan "Moskova'nın Şifresi : Temel" filminin ön gösterimine davetiye kazanmak ister misiniz? Yarışmamız devam ediyor!
Katılmak için işte adres: Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook
Cinemaximum Forum Trabzon'da gerçekleşecek olan "Moskova'nın Şifresi : Temel" filminin ön gösterimine davetiye kazanmak ister misiniz? İşte sorumuz geliyor!

23 Kasım'da vizyona girecek olan, başrollerini Alper Kul ve Aslıhan Güner'in paylaştığı "Moskova'nın Şifresi : Temel" filminin yönetmeni kimdir?
a.Ruhi Sari
b.Adem Kılıç
c.Altan Erkekli
d.İsmail Hakkı Ürün

Katılım koşulları: "Moskova'nın Şifresi : Temel" Filmi Özel Gösterimi Yarışması Katılım Koşulları! | Facebook

Mel Kurabiye | Facebook

işte kampanyaya katılmak için bu linki tıklayıp BEĞEN meniz gerekmektedir.

MEL KuRAbİYE Öğretmenler günü için kurabiye hediye ediyooor....

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken MEL KURABİYE sayfasını BEĞEN tuşuna basarak takibe almanız ve facebook profilinizde arkadaşlarınızla PAYLAŞ ve onlarında BEĞEN meleri
ni sağlamanız...
Sayfamızı daha önceden BEĞEN miş olsanız dahi Kurabiyelerimizi halen kazabilirsiniz.Bunun için tek yapmanız kampanyamızı Facebook profilinizde arkadaşlarınızla paylaşmanız....
Çekiliş sonunda 1 kişi kutusuyla beraber 12 adet renkli çiçekli kurabiye kazanacak...

Kampanya bitiş : 18 -kasım-2012
Çekiliş : 19-kasım-2012
hediye gönderim : 20-kasım-2012

kendi facemden yarışmalara katıldığıım gibi, sevgilimin face ele geçirdim onun facenden de katılıyorum onun adına yarışmalara, Koktey seti ve kitapı kazanmışş pehh napcaksa onu:27: Kulaklık istiyorduk biz :43:

bugün yedigün ; optimum bir iki şeye daha katıldım ayol unuttummmmmmm
ama hala açılmadı heralde...

bu akşam yemekli misafirlerim var kızlar o yüzden takip edemicem .. lütfen yarın paylaşıverin kazandı isem adımı görenler :)

deryakurtavci :)

sevgiler

'23' cevabını vererek,Cinemaximum çift kişilik sinema bileti veya Burger Kıng çift kişilik menü kazanan takipçilerimiz birazdan burada!:)
diyene kadar açıklanmışşşşş
ayy kazanmışım ohhhh

Son düzenleme:
Back
X