Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar çok sinirliyim. bugün migrosa gittim bu ay kazandığım ürünleri almaya. ama öyle bir kasiyere denk geldimki. yapamadı kız ya. elimde bir sürü ürünle kasada kaldım. hiç böyle birşey gelmemişti başıma. sorunsuzca kullanabiliyodum karta yüklü indirimleri. neyse dedim Mjet var yakında ona gidiyim. ordada kartıma yüklü hiç bir ürünü bulamadım. hayat su bile yoktu düşünün yanii. veeee elim bomboş eve döndümm :14::14::14::47:

kızlar çok sinirliyim. bugün migrosa gittim bu ay kazandığım ürünleri almaya. ama öyle bir kasiyere denk geldimki. yapamadı kız ya. elimde bir sürü ürünle kasada kaldım. hiç böyle birşey gelmemişti başıma. sorunsuzca kullanabiliyodum karta yüklü indirimleri. neyse dedim Mjet var yakında ona gidiyim. ordada kartıma yüklü hiç bir ürünü bulamadım. hayat su bile yoktu düşünün yanii. veeee elim bomboş eve döndümm :14::14::14::47:

Keşke mağaza müdürünü isteseydiniz kasaya. Bazı kasiyerler beceremiyor veya uğraşmak istemiyorlar hiç uğraşmıyorum onlarla direkt müdürü çağırmalarını istiyorum . Hiç kasamam kendimi , paşa paşa halledecekler.

Keşke mağaza müdürünü isteseydiniz kasaya. Bazı kasiyerler beceremiyor veya uğraşmak istemiyorlar hiç uğraşmıyorum onlarla direkt müdürü çağırmalarını istiyorum . Hiç kasamam kendimi , paşa paşa halledecekler.

o an aklıma gelmedi hiç sinir oldum çıktım. yarın yine gidicem ama alcam bu sefer hepsini:31::31:

selam hanımlar forum istanbula gittim benim 2. adres ya evdeyim ya forumda :) jumping iptal diye turkuazoo bileti verdiler ama 1 tane oğlana almama lazım şimdilik dursun bakalım belki 1 tane daha kazanırım ikeadan sarı kutu 30 tl ile tepsi peçete ve kesme tahtasının plastik olanından aldım :)

Biçokürün.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.

3 şanslı takipçimize Sweat Sauna Eşofmanı hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki Sweat Sauna Eşofmanı resmini beğen-paylaş- yorumla!
...

22 Mart 2012 Perşembe saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş-yorumla bu fırsatı kaçırma.

Ürün : Sweat Sauna Eşofmanı
Braun,Arzum,Tefal,Epilatr,Sa ekillendirici,Tra makinesi En ucuz sa ekillendirici, sa kurutma makinesi,biokrn,birokrn

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir.

E-Mey.com takipçilerine hediye vermeye devam ediyor!

Çekiliş listesine Facebook sayfamızı beğenen, fotoğrafı paylaşan ve yorum yapan takipçilerimiz eklenecektir !!!

Aşağıdaki Fotoğrafımızı 16 Kasım 2012 saat 14:00'e kadar beğen-Paylaş-Yo
rumla 3'lüsünü tamamlayan takipçilerimizden çekiliş ile belirlenecek olan bir kişiye İstanbul içindeyse lezzetli ve taze keklerden oluşan " Bir yastıkta" aranjmanımızı; İstanbul dışında ise nefis elmalı kurabiye ve browni keklerden oluşan kutulu ürünümüzü hediye ediyoruz.

Çekiliş RANDOM.ORG - True Random Number Service ile yapılacaktır.
E-MEY - Hediyelik Meyve iekleri - Kek iekleri

MEL KuRAbİYE Öğretmenler günü için kurabiye hediye ediyooor....

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken MEL KURABİYE sayfasını BEĞEN tuşuna basarak takibe almanız ve facebook profilinizde arkadaşlarınızla PAYLAŞ ve onlarında BEĞEN meleri
ni sağlamanız...
Sayfamızı daha önceden BEĞEN miş olsanız dahi Kurabiyelerimizi halen kazabilirsiniz.Bunun için tek yapmanız kampanyamızı Facebook profilinizde arkadaşlarınızla paylaşmanız....
Çekiliş sonunda 1 kişi kutusuyla beraber 12 adet renkli çiçekli kurabiye kazanacak...kargo ücreti kazanana aittir.

Kampanya bitiş : 18 -kasım-2012
Çekiliş : 19-kasım-2012
hediye gönderim : 20-kasım-2012

Mel Kurabiye | Facebook
işte kampanyaya katılmak için bu linki tıklayıp BEĞEN meniz gerekmektedir.

Bayanlar AYAKKABI ve SUSAM SOKAĞI gösterisi bileti acil ihtiyaç listemde. Bildiğiniz çekiliş var mı bu ürünlerle ilgili ?

Back
X