Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar beni aramışsınız ama maalesef ben evde değildim.. O yüzden bil kazanı da kaçırdım zaten eve geldiğimde başlamış bitmiş maiş gelmiş sorular falan var ama tabii gördüğümde her şey çok geçti :2::2::2: omoya gelince ben 1 gün kaçırdığım için bırakmıştım omoyu en son kaç puandasınız onu bana söyleyin tabloyu halledim:27:

Kızlar şu çikolatarı nasıl aldınız bide facede 1 den fazla hesabı olanlar bana msj atarmısınız

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Onlar Acı Kaybınız'a katıldılar, kayıplarını hesapladılar, seçtikleri çok özel bir ebru eseri reprodüksiyonunu kazandılar! İşte kazananların listesi. Kuveyt Türk Katılım Bankası - Istanbul, Turkey - Banka - Acı Kaybınız | Facebook

Kızlar sizden rica ediyorum lütfen yarışma sonuçlarını link atarak paylaşın.
arada kazanıpta kaçırdıklarımız oluyor.gerçi genelde mail gönderilince haberimiz oluyor ama kaçırdıklarımızda oluyor.mümkün olduğunca sonuçlarıda paylaşalım.

çikolatları aldım 2,16 ödeme çıkan çukudan :8: başka kk ile de denedim çikolata sepeti 1 tl nin altını kabul etmiyor kartla alakası yok . haber veren arkadaşa teşekkürler.

Kasım ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !

Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi de (Ad-Soyad-Adres-Telefon) ekleyerek Pazartesi günü saat 12:00'a kadar sayfamız mesaj kısmından göndere
bilirsiniz.

Çekiliş sonunda 2 kişiye Aker Eşarp hediye edeceğiz.

Ayrıca bu duyurumuzu beğenip profilinizde paylaşarak siz de çekilişe katılabilir ve hediye kazanacak 2 kişiden biri olma şansını yakalayabilirsiniz.https://www.facebook.com/akeresarplari

HEM DOĞUM GÜNÜM HEMDE EVLİLİK YILDÖNÜMÜM:21: kazanırmıyım acaba nerde bende o şans:37:

Back
X