Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/akeresarplari
Kasım ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !

Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi de (Ad-Soyad-Adres-Telefon) ekleyerek Pazartesi günü saat 12:00'a kadar sayfamız mesaj kısmından gönderebilirsiniz.

Çekiliş sonunda 2 kişiye Aker Eşarp hediye edeceğiz.

Ayrıca bu duyurumuzu beğenip profilinizde paylaşarak siz de çekilişe katılabilir ve hediye kazanacak 2 kişiden biri olma şansını yakalayabilirsiniz.

Beyaz Show’da ‘#benimicinhijyen ’ sorusuna cevap arıyoruz! Sorumuza hashtag ile cevap veren her 50. kişi kazanıyor!

@kadinlarneister twitter da kızlar şansnızı deneyin. :)

Ne kadarlık lazım

tamam canım, gerek kalmadı, çok sağol yine de:42::42::42::42::42::42:

Kızlar yaa bu ülker çikolatalı gofret oyununda, ilk etabı geçip formu doldursak yetiyo mu? varmı böyle kazanan? sıkılıyorum ben onu oynarken:(
ama şu kutuyu kazanamazsam da çatlıycam artık:(((

Çikolata benim de elimde patladı.kızım için resimli çiko almıştım....indirim olmadı...sadece bir arkadaş paylaştı ya%5 indirim o düştü çekler olmadı...offfgf ya o kadar da heves etmiştim....bir daha olunca heber verin kızlar.....

Fyonkta ebebek çeki olunca yada kullanmayan varsa bilgi lütfen..bebeğim var kullanırım.

Bol şanslı kazançlı günler

Aaa bir de dün yarıştığımız yarışmalar açıklandı mi... King , optimum gibi

günaydın yorguncadı bende bardak kazansam kardeşime hediye edicem çeyizlik :) en güzel şey benim gibi çalışamayan biri için hediyeleri hediye etmek :) kitap kazanmışım büyük oğluşa nezih kitaptan snickers bugün mü açıklanıyo

herkese günaydın,

tweetten yarışmlar için neleri tkip ediyorsunuz bilgi verirmisiniz?

Faceden kendi adresimi kullandığım için arkadşlardan çekiniyorum. :27:

bende twetten katılayım diyorum ama onuda hiç bilmiyorum, öğreneceğiz artık:37:

bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz?Lütfen:16:

Gülaylar

BEĞEN PAYLAŞ KAZAN 5!

Çekilişle 1 kişiye Pırlanta İnci Kolye Hediye!!!

Hemen Aşağıdaki Adımları İzle Gülaylar’ dan Pırlanta İnci Kolye Kazanma Şansını Yakala!

Kampanya Koşulları:
• Yarışma Postu ve/veya Görseli altına yazılmayan yorumlar yarışma hakkı sağlamayacaktır.
• Yarışma 19.11.2012 Pazartesi günü saat 10:00’ a kadar geçerlidir.
• Aşağıdaki adımları tamamlayan 1 kişi seçimle Pırlanta İnci Kolye kazanacaktır.
o Gülaylar Facebook sayfasını beğen (Gülaylar | Facebook)
o Kampanyayı duvarında paylaş
o İlk 2 adımı tamamladıktan sonra kampanya yorum alanına (Yorum yap) ilk 2 adımı tamamladığını yaz (Beğendim, Paylaştım)
• Yarışma galibi 20.11.2012 Salı günü saat 10:00’ da facebook sayfamızdan açıklanacaktır.

Çikolata benim de elimde patladı.kızım için resimli çiko almıştım....indirim olmadı...sadece bir arkadaş paylaştı ya%5 indirim o düştü çekler olmadı...offfgf ya o kadar da heves etmiştim....bir daha olunca heber verin kızlar.....

Fyonkta ebebek çeki olunca yada kullanmayan varsa bilgi lütfen..bebeğim var kullanırım.

Bol şanslı kazançlı günler

Aaa bir de dün yarıştığımız yarışmalar açıklandı mi... King , optimum gibi

King Ev Aletleri ‏@KingEvAletleri

Bugünkü RT yarışmamızın kazananı @Denizyildiz1988 'dir kendisini tebrik ediyoruz. Kendisinden mesaj yoluyla bize ulaşmasını rica ediyoruz.
optımumu bilmiyorum.katılmadım

iyi haftasonları arkadaşlar dün @BBWTurkiye den mini boy vücut losyonu kazanmışım :27:

hürriyet aileden kazandığım kitap geldi

$171120121617.webp

Back
X