Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar hesabından çekilişlere katıldığım bir arkadaşıma telekomdan 3g vınn gelmiş, hangi çekilişten olabilir hatırlayan var mı?

King Ev Aletleri ‏@KingEvAletleri

Bugünkü RT yarışmamızın kazananı @Denizyildiz1988 'dir kendisini tebrik ediyoruz. Kendisinden mesaj yoluyla bize ulaşmasını rica ediyoruz.
optımumu bilmiyorum.katılmadım

bu kişi RT bile yapmamış.yazdım ama ses yok.resmen yalan:18:

HWA Gaming'den ödüllü anket!! Anketimiz, kulübümüzü yakından takip edenlerin rahatlıkla cevaplayabileceği 4 sorudan oluşuyor. Ankette bulunan tüm soruları doğru cevaplayan, bilgilerini eksiksiz ve doğru dolduran bir kişi Roccat Kova+ Mouse ve Roccat Taito Mousepad kazanabilecek.

https://www.facebook.com/HardwarenaGaming/app_190322544333196 adresinden katılabileceğiniz anketimiz 5 Aralık tarihine açıktır. Herkese bol şans...

bir insan bu kadar şansız olur arkadaş yoook yoook yooook hiç bir kampanyada yokum ya . maggiyede o kadar tarif yolluyorum onlarda ayrı hava vazgeçicem bu gidişle kampanyalardan :47::50::19::14:

bu kişi RT bile yapmamış.yazdım ama ses yok.resmen yalan:18:

King Ev Aletleri ‏@KingEvAletleri

Dünkü RT yarışmasından sonra kazanan Deniz hanım, kendisiyle iletişime geçildikten sonra RT'sini geri almıştır. Hesabını kontrol edip RT'yi göremeyen diğer yarışmacılarımız, Deniz hanım'ın kullanıcı adını da kullanarak bize tweet attıkları ve aralarından bazıları Deniz hanım'a mesaj göndererek rahatsız ettikleri için, kendisi bu durumdan rahatsız olup hesabını kapatmıştır. Olay bu şekilde gelişmiştir. Teşekkürler..Dün, kazanan RT'sini sildiği için oluşan olumsuzluklardan dolayı tüm takipçilerimizden özür dileriz. Diğer haftalarda telafi etmek dileğiyle

Dosee Tekstil
Kampanyamızın kazananları..
Emine anneanne..
Gülhinal Karcı..
Mehtap Kaya..
Beden ve adres bilgilerinizi mesaj sekmemize bekliyoruz.
Pazartesi gününe kadar bilgilerini göndermeyen katılımcı hakkını kaybedecek.

Back
X