Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayırlı bır haftaya baslamak umuduylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben baktım ona cevaplar internette de var google dan aratırsanız 1. Soru klorofil 2. şoklama 3. Lezzeti artar

1. sorunun klorofil olduğuna eminmisin. ben bi sitede a şıkkı olanı buldum adı neydi şimdi tam hatırlayamadım ama:44::44:

klorofil yeşil rengi veriyo bitkilere. onun sorduğu kara lahana, yaban mersini, böğürtln kırmızı rengi veren pigment:44::44:

Klorofil yeşil rengi verir, pigment ise kırmızı rengi verir. Soruda mor olan meyve ve sebzeleri soruyor. O yüzden cevabın a olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Klorofil yeşil rengi verir, pigment ise kırmızı rengi verir. Soruda mor olan meyve ve sebzeleri soruyor. O yüzden cevabın a olması gerekiyor diye düşünüyorum.
kırmızı lahana ve soğanda var ama böğürtlen yaban mersinide kırmızıya yakın bence cevap Anthocynanin

omocu kızlar an itibariyle 1840 puanız..ee peki kahve mak.nasıl alıcaz...
yarın gece 00:00 da makale paylaşıp,yorum yapıcaz öyle mi acaba?
ooofff benim pc zaten ağır, yorum yapıp makale paylaşana kadar, salisede biter makineler.:5:.
nasıl olcak bilemediiimm:97:

ben de ilk defa denicem çok zor kısmı denk geldi yaa keşke giriş yapmak yeterli olsaydı :50:
peki benim pc saatimle aynı olup olmadığını nerden bilicem ya saniye farkı varsa :44:

kızlar 1. sorunun cevabı Anthocynanin
ikincisi soğuk suya atmalı olan
üçüncüsü lezzeti artar olacak

kızlar 1. sorunun cevabı Anthocynanin
ikincisi soğuk suya atmalı olan
üçüncüsü lezzeti artar olacak

2. soruda hangisi yapılmamalı demiyor mu şoklama yapmak yeşil rengi korumak için değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa.Diğer ikisini hiç duymadım ama googla bakınca limonlu suda haşlamayın yazıyordu bir yer ama yine de emin olamadım.

2. soruda hangisi yapılmamalı demiyor mu şoklama yapmak yeşil rengi korumak için değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa.Diğer ikisini hiç duymadım ama googla bakınca limonlu suda haşlamayın yazıyordu bir yer ama yine de emin olamadım.

sebzelerin rengini korumak için ne yapmalıydı soru cevapta soğuk suya atmak olacak diye biliyorum
googleden de böyle buldum

sebzelerin rengini korumak için ne yapmalıydı soru cevapta soğuk suya atmak olacak diye biliyorum
googleden de böyle buldum
yanlış mı okudum diye tekrar baktım hangisi kullanılmaz diyormuş o yüzden c olmaması gerek.Ama cevabı bilmiyorum:(

Yeşil sebzeler haşlanırken rengini koruması için aşağıdaki yöntemlerden hangisi kullanılmaz?

a)Kaynar, tuzlu suda haşlamak
b)Kaynar, limonlu suda haşlamak
c)Şoklamak-Haşlandıktan sonra buzlu suya çıkarmak

Back
X