Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar Estee Lauder'in twitter yarışmasının kurallarına baktımda :))

12. Kazananlar ödüllerini 22-23-24 Kasım tarihlerinde YKM Ankara Kızılay mağazası Estee Lauder standından alabilirler. Kargo ile ödül gönderimi yoktur.
13. Ödülümüz Estee Lauder Supreme Nemlendirici Krem deneme boyudur. Satış değeri yoktur.

cimrilikte son nokta :53::53::53:

EN İYİ SORUYU SEN SOR, TUNA KİREMİTÇİ İLE TANIŞ!
D&R & gnçtrkcll işbirliği ile sevdiğin yazarlarla buluşmaya hazır mısın? D&R Live İmza Günleri'nde Tuna Kiremitçi ile çok özel bir gün gnçtrkcll'lileri bekliyor.

Hafta boyunca Twitter üzerinden #TunaKiremitciyeSorum yazarak Tuna Kiremitçi'ye sorunu yolla. Tuna Kiremitçi'nin seçeceği en güzel 10 sorudan biri seninki olsun. Kiremitçi senin sorunu yanıtlasın ve yazarın son kitabı "Gönül Meselem"i kazan! Üstelik sana özel, senin adına imzalı!

Hatta en iyi üç sorudan biri senin olsun, 25 Kasım Pazar günü Tuna Kiremitçi ile tanışma şansını yakala! Ayrıntılar için @gnctrkcll Twitter hesabını takip et.

kızlar yegün yarısmasına nasıl katılıyorum?? bende sinema bileti kazanmak isterim =) sadece sayfaya yorum yaparak mı cekilişe katılıyoz yoksa özel mesaj mı ya da mail mi atarak katılıyoruz???? bana bilgi verir misiniz?????anlamadım yaaa

Back
X