Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu gekdi canım eltime de 1 paket muzluyu gönderdim hediyeleri dağıtmak çok keyifli

kızım için gelir inşalah mama parası ödemekten helak olduk valla her ay 250- 300 tl sadece mama .. daha bez vs cabası . . .

izmirdeyim canım buyrun gelin :49:
akşamları çay yanına tek tercihimiz.. izmirdeyim canım yollayablirsin numune :))

yayınlandımı bilmiyorum arkadaşlar

Ford Türkiye’nin resmi Facebook sayfası üzerinden yayınladığı oyuna katılıp, çekiliş hakkı kazanarak, hediye olarak verilecek 1 adet Arçelik 140 ekran LED TV + PS3 slim kasa, 3 adet Apple Yeni iPad, 10 adet PS3 slim kasa ve 25 adet iPod Shuffle‘dan birine sahip olma şansı yakalayın.
http://www.facebook.com/FordTurkiye/app_309409069160976

çok yoruldum yarım da bırakılmıyor . yaptım bakalım şansa :))

daninodan çocuk eğitim seti geldi
Eki Görüntüle 595257

ay inşallah kızıma da gönderirler.

kızlar bu fordu oynadınızmı:19:son asamayı yapamıyorum sinir bastı

aynen bay geldi bana da..

kızlar avon numuna göndermiş numune demeye bin şahit grek . face teki sayfalarına gelen numunenein resmini çekip ayıpladım . bu ne dedim bunun için bir de yarışma yaptınız hava attınız kargo paranıza yazık sıksam krem falan çıkmaz içinden sırf jelatin . ayıp dedim diger kozmatik firmalarına bi bakında deneme ürünü nasıl gönderiliyormuş ögrenin dedim :)))

bol şanslar kızlaarrrr..ben yine kesat 2013 sıfırrrrr
$2013-01-04 12.25.52.webp

kızım için gelir inşalah mama parası ödemekten helak olduk valla her ay 250- 300 tl sadece mama .. daha bez vs cabası . . .

akşamları çay yanına tek tercihimiz.. izmirdeyim canım yollayablirsin numune :))

çok yoruldum yarım da bırakılmıyor . yaptım bakalım şansa :))

ay inşallah kızıma da gönderirler.

aynen bay geldi bana da..

kızlar avon numuna göndermiş numune demeye bin şahit grek . face teki sayfalarına gelen numunenein resmini çekip ayıpladım . bu ne dedim bunun için bir de yarışma yaptınız hava attınız kargo paranıza yazık sıksam krem falan çıkmaz içinden sırf jelatin . ayıp dedim diger kozmatik firmalarına bi bakında deneme ürünü nasıl gönderiliyormuş ögrenin dedim :)))

bol şanslar kızlaarrrr..ben yine kesat 2013 sıfırrrrr
Eki Görüntüle 595493

haklısın canım lınkını verde destek atalım sana ;)

dediğim kişiyi tanıyan yok heralde sılıyorum huggıes de bır numaraymıs oy ısteyıp duruyor verdım dedım hala aynı mesaj yolluyor arada dellendım :) sılıyorum gayrı :D

yap kazan bitti ve ilk 500 kişinin arasındayımmm
ayşegül çok sağollll :54:

ohh hadi iyisin :34:
benim moneyclub kartımda size özel kampanyalarda şöyle bişey var
Promosyon Adı : Segmentasayon Doğrulama Araması 5 TL İndirim Kampa
Açıklama : Kartınıza 31 Ocak 2013?e kadar geçerli5 TL indirimyüklenmiştir.İndirimizi Migros, 5M, Tansaş, Macrocenter mağazaları veya Sanal Markette

5 tl yüklemişler :52:

ben çözemiyorum,, tamam şansızım ama bir kişiye bu kadar hediye cıkarken , bana birtanemi denk gelmez ya.. :44:
verelim şifreleri bizim yerimizede begenip paylassınlar bence,yol bulamadım yani

Son düzenleme:
Back
X