Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlarr

lidyanadan geçen hafta şans bilekliği kazanmıştım hemen gönderdiler.çok afilli kocamn bir kutuda.
kutuyu açtık kırmızı ipe plastik yonca takmışlar,o kadar dandik ki anlatamam yaaa Derya Şensoy tasarlamış bir de :1:

anaa kuşum gelmiş :3:

deme ya, bu yarışmanın hediyesi için de swarovski kolye mi ne demişler, belki o plastikten ağızları yanmıştır,
aman o kadının kızı başka ne tasarlicaktı ki Allah aşkına :9::9:
geçmiş olsun yavrum :16:

selam kızlarr

lidyanadan geçen hafta şans bilekliği kazanmıştım hemen gönderdiler.çok afilli kocamn bir kutuda.
kutuyu açtık kırmızı ipe plastik yonca takmışlar,o kadar dandik ki anlatamam yaaa Derya Şensoy tasarlamış bir de :1:

anaa kuşum gelmiş :3:

deme ya, bu yarışmanın hediyesi için de swarovski kolye mi ne demişler, belki o plastikten ağızları yanmıştır,
aman o kadının kızı başka ne tasarlicaktı ki Allah aşkına :9::9:
geçmiş olsun yavrum :16:

iyi ki ipten, yünden kolye değilmiş:6:, öyle de olabilirdi.
programda saksılara yünden kılıf yapıyolardı:6:..:35::35::35::52:

Tarzimon ‏@Tarzimoncom
14:00'daki yarışmamızda bakalım balonların canlı renklerinden ve özgürlüklerinden esinlenilerek yaratılan Ballonet çoraplar kimlerin olacak?

http://www.facebook.com/Favori

Favori'den okullar arası "HOŞGÖRÜ" konulu resim yarışması başladı. Dereceye giren 3 okula "Beden Eğitimi Seti" hediye. Ayrıca katılan tüm okullara Canım Okulum Kampanyasında 100 Destek Puan hediye! Katılım için resmin tarattırılarak, resmi yapan öğrencinin adı soyadı, telefonu, okul ve sınıf bilgileriyle birlikte yarisma@favori.com.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

:emir_bebek:oğluşumun çizdiği resmi yolladım kızlar..sayfada yayınlamışlar, iki tane pembe tavşan var resminde:16:..
hee oylamalı falan değil yarışma, o yüzden rahatça söyledim.:34:.

bana denk geldi, ısmarladım da ama ton balıklı ve acılı gelince bide:D yemek zor oldu hatta yiyemedik balık tadı felan :53:

litttle dan pizza bende kazanmıştım 3 hafta önce falan ben tavuklu olanı sectim bide orda içinde olmasını istemediğiiini çıkarabiliyosun ben acıyı çıkarmıştım.güzeldi tavuklusunu..hatta gecikti evi bulamadılar sanırım..ertesi gün telefon açıp özür dilediler..

litttle dan pizza bende kazanmıştım 3 hafta önce falan ben tavuklu olanı sectim bide orda içinde olmasını istemediğiiini çıkarabiliyosun ben acıyı çıkarmıştım.güzeldi tavuklusunu..hatta gecikti evi bulamadılar sanırım..ertesi gün telefon açıp özür dilediler..

kızlar bizim burda little pizza yok başka ilçeden mi getiriyolar yoksa bulunduğunuz yerden mi getiriyolar evinize

http://www.facebook.com/NIVEATurkiye?fref=ts
Herkese merhaba! Her Çantaya NIVEA oyununda kazanan isimleri uygulamaya girerek öğrenebilirsiniz. Kazananların hediyeleri bu haftadan itibaren gönderilmeye başlayacak. :)

Kazandığı halde ismi yer almayan kullanıcıların uygulamada yer alan "Kullanım Şartları"nı okumalarını rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

https://www.facebook.com/NIVEATurkiye/app_411315395588704

:52::52::52::46::46::46:

ben aile hesaplarımdan yapmıştım herkezin ismi var.her kazandığımda moden değiştirdim ondan galiba:52::52::52::52:

yedigünden eniştemin face cvp yazmıştım 1. yazan bendim 2 kişilik sinema bileti kazanmışım :) çocukları ayarlarsam cem yılmaza gidicem zor ama :(

Back
X