https://www.facebook.com/benefitcosmeticsturkey
beğen paylaş saat 15 e kadarmış
beğen paylaş saat 15 e kadarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aile hesaplarımdan yapmıştım herkezin ismi var.her kazandığımda moden değiştirdim ondan galiba![]()
ah canım keske benim herifte azcık cimri olaydı benimkisi tam saftiriktir maaş kartı bendedir hergün ona 10 tl haşlık veririm kredi kartı bile vermem çünkü ona derimki git markete bir süt al eve bir gelir aman yağrabbim o sütün dışında yok cipsi yok kolası çikolatası rahat 50 tl harcar gelir hergün göndersen hergün aynı masrafı yapar her sene telefon değiştirir hersene 1.500tl den aşşağı para vermez telefona beni sinirden kudurtur bende inadına cimriyimdir ıvır zıvır lüzumsuz şeye hayatta harcamam bu ay yıl başıu için kartı verdim alışverişe yolladım 800 tl harcamış allahtan kaynana destek çıkıyo bize yoksa çoktan iflas bayrağını çekerdik :) benimki giyinmemei kuaföre gitmemi istemez illet bana bakarmış ama kendisi bile bakmaz kim bakacaksa ben bi pc de o diğer odada bi pc de :b inanılmaz ilgisiz bir heriftir :) yani hepsi ayrı cins bunların iyi senin çalışma ihtimalinde var bar benim mesleğimi bırak herhangi bir işe girmeme bile kıskançlıktan izin vermez :bNurcan cım beni de güldürdün :)))) üzülme zaten bebelerin giydikleri haram 3 ay giyiyorlar çöpe gidiyor .. ucuz da alsak pahalı da alsak zarardayızbenim adam da kızdı bedava alsam gene kızar bu da böyle bir tip işte , demiyor uygun düşürmüş almış die , içime sindirmedi aldıklarımı gene de iade etmiycem ohhh olsun aldım işte :))) para harcayan hatunu sevmiyorlar tasarruf edeni sevmiyorlar , para harcamasan evde paspal paspal otursan ondan da hoşlanmıyorlar git saçını başını yaptır diyor elime 20 tl verip kuaföre gönderiyor ben napim o kadar parayla amannnnn amma da dertliymişim , bebek var diye çalışamıyorum zaten 2 senedir , başkasının eline bakmak ne zor Allah yardımcımız olsun eşin bile olsa parasını verirken eli titriyor , kendim kazanıp yesem artık keşke
![]()
maaşallah ben evlendiğimde hazır çorba yapmayı bile bilmiyodum arkasını okudum öle yaptımda su gibi bişi oldu hele ilk yaptığım keki anlatmak bile istemiyom yanımda oturan saf arkadaşım kıskançlığğından yanlış tarif verm,iş diğer asker karılarına rezil olamda dedikodu çıksın onlara maaşallah sanaaa unutmuşummm aşk olsunnn buyur gell ya ablacığımmmmm
oyşşşşkilo almaya çalşıyorum he , daha çok millet yesin beğeni övgü aliyim hamaratlığımı konuşturmak istiorum bende
![]()
kızlar Allahım inşallah size çok versinde harcayın bakmayın benim kaynana da para var ondan biraz rahatız :)canım valla oyle soyledın uzuldum benımde maddı sıkıntılarım var ama dedıgın gıbı elın tıtreyerek vermesı gıbı bısıy degıl ben kıyamıyorum ama ınsanın kendı kazandıgı gıbı olmaz hıvbırı bende bı atanabıleydımbanada dua edın bacılar memır olayım cekılıslerı sıze bırakayım kazanıdıgım olursada sıze hedıye yaparım
çocuğuna harcayan kadın çok gordum kendıne bı tarak almaz cocuguna doldur dur :) ablama kızmıstım aynı nedenden kendınede bak dıye
kocalar bızı anlamaz bızde onları ıste :)
inşallah tez zamanda kendı kazanıp harcayabılırsın canım
gösterişci seniyedık say hadı hamarak gaci:)
kız ben geçen ay gün kaçırmadığım halde alamadımbirşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?
aman onun anası ayrı cins zaten kızından ne hayır gelsin :bselam kızlarr
lidyanadan geçen hafta şans bilekliği kazanmıştım hemen gönderdiler.çok afilli kocamn bir kutuda.
kutuyu açtık kırmızı ipe plastik yonca takmışlar,o kadar dandik ki anlatamam yaaa Derya Şensoy tasarlamış bir de![]()
yok canım sadece yakınında olanlar faydalanıyor ama sen gene katıl kodu bir arkadaşa verirsinkızlar bizim burda little pizza yok başka ilçeden mi getiriyolar yoksa bulunduğunuz yerden mi getiriyolar evinize
oh git kız ben gidemiyom sıpadan sen gityedigünden eniştemin face cvp yazmıştım 1. yazan bendim 2 kişilik sinema bileti kazanmışım :) çocukları ayarlarsam cem yılmaza gidicem zor ama![]()
Ben modem falan değişmedim ama kazandığım tüm hesapların ismi var:))
kızlar zaten ayrı hesaplardan kazanılmıyor demiyor anı üründen kazanamıyorsun farklı farklı ürünleri istediğin kadar hesaptan kazana biliyonuz