kontes tebrikler cnm bakalım ne gelicek
yalnız isim paylaşmak yasak cnm
aa neden ki ne alaka :26: yeni kural mı bu.sileyim madem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontes tebrikler cnm bakalım ne gelicek
yalnız isim paylaşmak yasak cnm
sağolasın canım
vallahi sürpriz paket diyor bilmiyorum hiç çok heyecanlı o yüzden![]()
bakalım bende kazanmışım gelince öğrenicez![]()
aa neden ki ne alaka :26: yeni kural mı bu.sileyim madem
takatukada cevap nedir arkadaşlar
kızlar,yap bozdan kazandığım kolayı gitsem alabilirmiym.alan varmı?
arkadaşlar şu moneyin yap bozunda kaçıncı sırada olduğumuzu nasıl görüyoruz???
ben depremi hissetmedim:18::18:,kartopu oynamaya çıktık oğlumla..
iyi ki de hissetmemişim
Allah korusun bu karda, herkesi..
yaptın mı kahveleri :)
ben bunu açamadım linki yokmuLimora
‎2013'ün İlk hediyeli kampanyası LİMORA'dan.
Hediyemiz CHİCCO'dan.
Heyecanlı ve eğlenceli yarışlar için küçük renkli bir otomobil.
Bu otomobil titreşimlidir.
Hız verildikten sonra hemen çalışmaya başlar, hızlanır, yarış sırasında homurtu sesleri çıkarır, ani fren yapar ve kornası sesi ile "selam" verir!
1 üyemizin CHİCCO araba kazanacağı kampanyamıza katılmak için
Sayfamızı beğenmek ve kampanyamızı paylaşmak şartınızı yerine getirmeniz gerekmektedir.17 Ocak'da son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.
güle güle kullan canımLimangodan 20tllik çekimle yaptğım alışverişim geldi. 7.75 ödedim sadece
salata kurutucuusu ve 3lü kalpli çerezlik
kalpli çerezlik çeyizee![]()
bugünmü omoomoyu yapmayı unutmayın...bu akşam 00:00 da deterjanları alacağız.
.
vitranın anketi de ne uzunmuşş...![]()
ay ben bunu alamadımda kolada adımım 167 yazıyo bişi kazanmışmıyımki2 tane %100 1 tane %75 aldımkolaları da yükleselerdi köfte kola yapardık
![]()
ayyyyyyyy çok istiyodun çok sevindim banada çıksa sana vericektim ama senin kazanmana mutlu oldum :)))))))))Dün kazananlarda adım yoktu ama profilodan aradılar hobbite bilet kazanmışım :)
hiç şaşırmadım :26::26::26::26::26:bakalım bende kazanmışım gelince öğrenicez![]()
aynısını bana danino yapıyo bugünde dm yi geri açmış baktı heryere yazıyomtekrar eklemiş beni kargocuya ulaşıp size bilgi verecez diyo :b palavra palavra palavra :balix avien hediyemi bugun yollıcam, yarın kargo numarasını yollıcam diye erteliyor kızlar.. biz mi bunlara hediyeli yarısma yapın diyoruz ki, bizi su duruma düşürüyorlar
ben yazıyorum yazıyorum cevap yok ama paylasım yapmaya da devam ediyorşar. cidden sinirleniyorum artık
ne kahvesi kızzzzzzzzzzyok canım henüz yapmadım, en az 3-4 fincan yapmak gerekiyormuş bayaa büyükmüş..şöyle bi misafir gelsin deniyeceğim
her gün kendime yapıyorum ama,cezvede tek fincan..![]()