Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Esmerist , dün akşamki yazılanları okudum tatlım , aslında en son söylediğini en başta söyleseydin " beni burada bilenler bilir , yenisin galiba " diye ki bu yenisin lafına da içerlenmiş , mevzu uzamayacaktı sanırım...

Şansın daim olsun , sen kampanya bulup paylaşmaya devam etki bizde faydalanmaya devam edelim..
:nazar:

Kendime TAYYAR uzantılı hesaplar açıp bir dahaki ay Omodayım kızlar haberiniz olsun... Öz Tayyar , Hakiki Tayyar birde En halis Tayyar...Demedi demeyin:37:

merhabalar...şansınız bol olsun kızlar.

joeyfun ve oktar valla tebrik ederim kızlar..hemen hemen her yarışmada isminiz var.Allah şansınızı dahad arttırsın.sizin isimleriniz olmasa çoğu yarışmaya inanmayacağım.bazı firmaları tam takip etmekten vazgeçecek oluyorum kazananlarda sizin isminizi okuyunca tekrar devamjoeyfun çoğu yarışmadanda sayende haberdar oluyorum teşekkürler..
fazla olmasada arada birşeyler kazanıp mutlu oluyorum bende.

sağolasın canım güven verebildiysem ne mutlu bana.hepimizin şansı bol olsun inşallah.kazanmaya devam :34:

Hangisi çocukların, kendi şehirlerini kurduğu yeni Danino promosyonudur? a)Eğlenceli Küpler b)Oyun Bahçesi c)Yaratıcı Küpler
bilen varmı ya :(((((

Esmerist , dün akşamki yazılanları okudum tatlım , aslında en son söylediğini en başta söyleseydin " beni burada bilenler bilir , yenisin galiba " diye ki bu yenisin lafına da içerlenmiş , mevzu uzamayacaktı sanırım...

Şansın daim olsun , sen kampanya bulup paylaşmaya devam etki bizde faydalanmaya devam edelim..

Kendime TAYYAR uzantılı hesaplar açıp bir dahaki ay Omodayım kızlar haberiniz olsun... Öz Tayyar , Hakiki Tayyar birde En halis Tayyar...Demedi demeyin:37:

Aynen canım boşver beni bilen biliyor zaten (:
ççok sağolll canımm hep beraber kazanalım inşallahhh

:29:bacım sen nirdesin? ne zamandır görükmüyoon..

saolun kızlar bende tebrik ederim joeufun seni

geçen sefer kendi adıma kazanmıştım bu saferde annemim adına :))

bende annem ve kendi adıma kazandım.
nescafe verince katılmıyorum ama ben.
kupa verince katılıyorum. annemdende kendimdende kupa kazandım.

:29:bacım sen nirdesin? ne zamandır görükmüyoon..

Gacım baktım kız büyüdü , işe başladım tekrardan :126: ....İlk dönemler çok yoğundum , malum iş yeni , insanlar yeni.... Pespembe ekran dikkat çekiyordu ilk zamanlar ama artık sabahları Müge izleyecek kıvama geldim :37:

Back
X