Arkadaşlar, çok özel mesaj geldiği için hepsine cevap yazamıyorum.
Bugünlük davet hakkım bitti. Adres gönderenlere ilk fırsatta davetiye göndereceğim.
benimde 3200 puan var ama sadeyim hediye alamıyorum ortaya şekerliye çokmu zor geçiliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, çok özel mesaj geldiği için hepsine cevap yazamıyorum.
Bugünlük davet hakkım bitti. Adres gönderenlere ilk fırsatta davetiye göndereceğim.
EverydayMe Türkiye'ye hoşgeldiniz
kızlar buraya üye olun deneme ürün fairy veriyorlar tblet ben istedim kargonuz en yakın zamanda elinize ulaşacak dedi![]()
Cnmm davet işi hemen olmuyor :) sanırım bir süre sonra açılıyor.Yeni üyelik hediyen gelmediğinde yeni hediye bile alamıyorsun.Anketi bir hışımla doldurdum ama hoşgeldin hediyesi gelmeden yeni hediye seçemezsin yazıyor.Bu arada bana davet gönderen softkitty e tekrar teşekkürler...:26:
benimde 3200 puan var ama sadeyim hediye alamıyorum ortaya şekerliye çokmu zor geçiliyo
EverydayMe Türkiye'ye hoşgeldiniz
Buradan deneme ürünü fairy istedim., göndereceklermiş.
ya ben üye oluyorum siteye adresi kabul etmiyor neden acabaaaaaaaaaaa![]()
ya ben üye oluyorum siteye adresi kabul etmiyor neden acabaaaaaaaaaaa![]()
kızlar hani bi yarısmaya katılmıştık yaa zombili bişeydi hani zombi görsen naapardın gibi biseydi ben oradan t shirt kazanmısım mail gelmis lutfen biri linkini atabilirmi?
bana hiçbir mesaj gelmediya bu deneme ürünlerini sadece istanbul ve çevresine mi gönderiyorlar? fikrimühim fln?
TAVSİYE KANALIna üye olan var mı?
Ben üye oldum ama henüz hiç katılamadım.
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.
Yorum yazmak istiyorum ama yazamıyorum.
Mail falan mı gelecek acaba.
canmım perşembe üye oldum cumartesi ürün deneme için mail gönderdiler..ist.da olan arkadaşlarım var onlarada mail gelmemiş..belki farklı zamanda farklı ürün için mail göndereceklerdir..
daha önce yorum yapmayı denememiştim ama mailden sonra yorum yaptım
canım sen davet yollayabiliyorsan bana yollar mısın?
Yasemincim sanırım burdan kazanmışsın:)http://www................../molfix/kazananlar
canım senin paylaşımını görmeden üsttekini yazmıştım..çünkü bi arkadaş daha bekliyor..ama davet bölümünü göremiyorum bulamıyorum..bugün kafamda pek iyi değil ya ondan göremiyorum ya kaldırıldı...bulursam seni haberdar ederim..
tamam canım umarım bulursun haberini bekliorum..
tavsiye meleği çok iyi aslında :) fikrimühime sinir oldum hiç bişey gelmedi bana ordan bu zamana kadar