- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
kızlar bu al beni yarışmasına nerden gircez yada linkini yollarmısınız
bana hiç cvp veren olmamış(((((
http://www.facebook.com/#!/albeni?fref=ts
https://www.facebook.com/albeni/app_546708355361960
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu al beni yarışmasına nerden gircez yada linkini yollarmısınız
bana hiç cvp veren olmamış(((((
Kızlar Bİ FİNCAN DAVETİ İSTEYEN VARMI !! ama soruları düzgünce cevaplayacak özelden mailinizi atın
yahu bu bifincan beni çıldırttı bi anket çıkardı karşıma bitmiyo yaa yap yap bitmiyo kaç soru olduğunu bilen var mı ona göre devam edecem
Profiline girdiğimde kaç kare paylaştıgını görüyorum beş kereden fazla paylaşmışsın ve bu artık reklama giriyor bunu burda yapamazsın kurallar böyle.
Profiline girdiğimde kaç kare paylaştıgını görüyorum beş kereden fazla paylaşmışsın ve bu artık reklama giriyor bunu burda yapamazsın kurallar böyle.
şikayet mi ettinevet ben de sürekli görüyorum abartı değil ve seni şikayet ettim dün. umarım en kısa sürede ilgilenirler.
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun hamilesin yanlış anlamadıysam değilmi..numene biriktirmede hipp bebek üye ol bir ay içinde gönderiyorlar hemde orjinal boy bebeğin ayıyla uyumlu gönderiyorlar ülker herobaby üye ol numune istiyorum butonu var üye olurken orayı tıkla onların numuneleride güzel orjianal boy...onun dışında canbebe prima aptamil gibi bebek sitelerine üye olabilirsin ve bebeklerle ilgili sitelerin iletişim yazan yerinden numune istiyorum deyip adres bilgilerini yazarsan yardımcı oluyorlar şimdilik aklıma gelen bunlar aklıma geldikçe yazarım benim kızım 2,5 yaşına geldi haliyle bebek numune sitelerine epeydir girmiyorum...
Albeni 5. haftada kazandım bn cnm. 1 hafta daha var sanırım. İnş. kazanırsın. Ben o kadar çok katılmamama rağmen kazandım. Ama gönderimlere daha başlamadılar sanırım..
Ducrosda yiine yokum![]()
omo yeni dönem başlamış
Kızlar bu bi fincanda sorular gelip duruyo bugün başladım 521 Fİ yaptım bu arada beni davet eden softkitty'e teşekkürler sorular bitmiyo başım döndü ya![]()
kızlar omodan 430 yaptım gülay arkadaşımız 480 yaptım diye yazmış sordum ama cevap gelmedi görmedi herhalde 430 fazla yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba
albeni için hangi siteden katılıyoruz
şikayet mi ettinşaka gibisiniz 3 günlük üyeler