Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

demekki her sayfada görüyorum sözün abartı bana kuralları ögretme 3 günlük üyeliginle omo 50 kere paylasılıyor kural ihlali olmuyor dmi

bunun üyelik süresüyle hiç bir alakası yok omoyu paylaşanlar farklı kişiler ve kimse reklam amaçlı yapmıyor senin gibi neyse ben şikayetimi yaptım zaten yöneticiler karar verir

omoyu paylasan farklı kişilerin omo kurucusu olmadıgını nerden biliosunuz:D burda blog kampanyaları yasak asıl resmi site paylasımı yapılabilir neyse siz daha iyi biliosunuz demekki yarısmaya da katılmamıssınızdır umarım

burda omonun neyi paylaşılıyor Allah aşkına herkes omo bugün başladı mı ya da omo bugün kaç diye soruyolarlar bu reklam mı ?
yani bunu bahane ettiysen sana bir şey demiyorum artık eski üyesin evet ama reklam yapmaktan yazılanları gözün görmüyormuş demekki. burada herkes eşittir ayrıca.

Slmm
Kısaca ben;
Benide bişeyler için davet edebilirsiniz ilk defa denicem tüm gün evdeyim canım çok sıkılıo. 4,5 aylık gebeyim ve çookkk büyük mücadeleler verdim bunun için. O yüzden temizlik bile yapmadan usul usul yaşıyorum (düşük tehlikesi yaşadım:( )Allah isteyen herkese nasip etsin.

Öncelik olarak yapmam gereken bişey var mı??:18:

Slmm
Kısaca ben;
Benide bişeyler için davet edebilirsiniz ilk defa denicem tüm gün evdeyim canım çok sıkılıo. 4,5 aylık gebeyim ve çookkk büyük mücadeleler verdim bunun için. O yüzden temizlik bile yapmadan usul usul yaşıyorum (düşük tehlikesi yaşadım:( )Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hayırlısıyla doğurmak nasip olsun..Facebook hesabın yoksa facebook açmalısın ilk önce..

Slmm
Kısaca ben;

milipaya ve ülker hero baby e üyeolabilirsin çocuk için numune filan gönderiyorlar.

Philips LivingColors kazanma şansı başladı! Hemen uygulamaya katılın, soruyu doğru cevaplayan şanslı kişi siz olun, Philips LivingColors kazanın! http://www.facebook.com/PhilipsTurkiye

kopyala yapıştır yaptım facede fakat bulunamadı uyarısı geliyor yaa kızdırmayım sizi ama acaba ben kk ya faceden değil de ayrı bi 2. sayfadan girmeye çalıştığım için mi linki bulamadım

sedack bana bifincan uyelıgı ile ilgili mesaj yollamıssın fakat ben sana yollayamıyorum henuz bana maıl adresını verırsen ben sana ordan ulasayım

kızlar bifincanda yeni üyelikte gelcek olan hediye gelmeden yeni hediye seçemiyormuyuz bi türlü seçemedim

Back
X