Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bütün kargocular aynı anda çıkmış herhade duygu sen ankaradasın ben izmirde banada az önce geldi eşimin adına....

Aynen canım:) Kayınvalidemin adına ve eşimin teyzesinede gelecekti bugün gelir herhalde. Napıcaksam ıslak mendili küçücük yollamışlar uğraşmaya değmezmiş valla.

üç gün katıldım flormara soru yayınlanır yayınlanmaz nasıl kazanamadım anlamadım aynı isimler tekrar tekrar kazanmış

ya biri bana bi fincan dan istek gönderebilir mi kaç gündür yazıyorum kimseden bi ses seda yok :S

Ayy çok sevindim kızlarrr çoook teşekkür ederim. Bende 3 kere mi ne katıldım galiba. İnşallah hemen gönderirler. Daha taşınamadık banyo işi çıktı onu yaptırıcaz ama 1 haftaya taşınırız.Bu arada ne kazanmışız ki ne göndereceklermiş?

Ayy çok sevindim kızlarrr çoook teşekkür ederim. Bende 3 kere mi ne katıldım galiba. İnşallah hemen gönderirler. Daha taşınamadık banyo işi çıktı onu yaptırıcaz ama 1 haftaya taşınırız.Bu arada ne kazanmışız ki ne göndereceklermiş?

duygucuğum tebrikler eser bulut çiçek soyadları var hep olmayacak değil demi ama;)) darısı başıma ben çok umutluydum flormardan katıldın burdada paylaştım 00,01 sorular yayınlanır yayınlanmaz nasıl kazanamadım anlamadım aynı kişiler bir kere kazanabilir diyorlardı ama herkes çifter çifter kazanmış mesaj attım geri dönmediler artık önümüzdeki yarışmalara bakcaz flormarın ürünlerinden karışık yollayacaklarmış öyle okudum sordukları sorulardan gelir büyük ihtimal hediyelerin...

Son düzenleme:
Back
X