Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üç gün katıldım flormara soru yayınlanır yayınlanmaz nasıl kazanamadım anlamadım aynı isimler tekrar tekrar kazanmış
duygucuğum tebrikler eser bulut çiçek soyadları var hep olmayacak değil demi ama) darısı başıma ben çok umutluydum flormardan katıldın burdada paylaştım 00,01 sorular yayınlanır yayınlanmaz nasıl kazanamadım anlamadım aynı kişiler bir kere kazanabilir diyorlardı ama herkes çifter çifter kazanmış mesaj attım geri dönmediler artık önümüzdeki yarışmalara bakcaz flormarın ürünlerinden karışık yollayacaklarmış öyle okudum sordukları sorulardan gelir büyük ihtimal hediyelerin...
Ayy çok sevindim canım.Galiba ilk gün kimse 12 den sonra değiştiğini bilmiyordu ben o gün katıldım kesin o gün kazandım. 3 gün katıldım belki o zamanada denk gelmiştir bilmiyorum gerçi ama.Rica etsem bana kazanan listesini kopyalayıp gönderir misin?
Ayy çok sevindim canım.Galiba ilk gün kimse 12 den sonra değiştiğini bilmiyordu ben o gün katıldım kesin o gün kazandım. 3 gün katıldım belki o zamanada denk gelmiştir bilmiyorum gerçi ama.Rica etsem bana kazanan listesini kopyalayıp gönderir misin?
onu kastetmedim canım bugün kaç olmamız lazım?
:)
birde takatuka da yarışma var bi bakın..
zaten ilk gün burda paylaşılmıştı, hafta sonuna denk gelmişti ve öğleden sonra yapılan bir paylaşımdı. paylaşan kimdi hatırlamıyorum ama ilk 5' e hediyeymiş kaçırmışızızdır ama olsun gibilerine bir yazı yazmıştı.
kızlar ilk gün kazanmışım gördüm şimdi. Hatta cevap milanoydu çok iyi hatırlıyorum ve cevap verdiğimde saat: 00.44 civarıydı sanırım herkes o günün sabahında olacak diye düşünüp katılmadı.öğrencilerim yok çünkü onlara 2. Gün gece katılın demiştim demek ki öyle olmuyormuş.
nereye katıldınız bir de bi fincan isteği yaparmısınız bana da diğer sayfada görmüştüm sanırım bir arkadaşa göndermişsiniz teşekkürler.![]()
bulut mu yok canımbizim aileden var mı acaba?
bulut mu yok canım
bizim aileden var mı acaba?
bulut yok ama eser soyadlı bi bayan var :)