Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

albeniden beş hafta hem kendi hesabımdan hem eşimin adına katıldım birşey yok tam olarak bende bilmiyorum ama genelde en çok desteklenenleri tıkladım şartlarda öyle birşey yazmıyor...ayrıca herobaby numune gönderiyor üye olunca ancak 4 ile 12. aylar arasında olan annelerimize numune gönderimi yapıyor onun dışındakilere yapmıyor ayrıca hipp bebeğe üye olmuştum bir ay sonra felan geldi organik meyve püresi bisküvi iki tane bitki çayı mama kaşığı olan zengin bir paket gönderdiler sanada gönderirler merak etme canım

cnm hıpp bebege uye olamıyorum ne yaptımsa kaydım alınmıyo olmuyo dogru yaptıgım halde yabancı kalımelerle bı yazı çıkıyo

BENDE BILMIORM CNM 3 KISIDEN FAZLA DESTEKLENmıyor onu bılıor..kazanan bırı yorum yazar bızee herhalde

anlamadığım şu destekledık bittimi gelirse gelir öylemı

evet kızlar kimi desteklediğiniz farketmiyor...3 kişiyi destekleyin,o kadar gerisi şans....

tbr afiyetle yiyin ,,albeni hoş güzel ama çekiliş yapan kimse millete sülalece dağıtmış hatta aynı kişi başka haftada kazanmış adresleri kontrol etmiyor sanırım hiç adaletli çekiliş yapmıyor ??

https://twitter.com/FIKRIMUHIM

evet bende sinir oluyorum çoğu sonuçları görünce..hadi hepimiz eşlerimizden de giriyoruz falan normal sonuçta onlarda ayrı bir birey...bide öyle hesaplar açılıyorki ,öyle biri yok aslında..soyisimleri tamam isimler sallamasyon... kargocuların çoğu kimlik istemiyor (benden henüz isteyen olmadı mesela)..isteyenlerede soyisim tutuyorsa teslim ediliyor...yani bu açıkcası firmaların suçu değil canım..binlerce başvuruyu nasıl kontrol etsinler...bu hesapları açanların varyemezliği...onlar böyle doyumsuz oldukça biz daha çok bekleriz :47::47:

cnm hıpp bebege uye olamıyorum ne yaptımsa kaydım alınmıyo olmuyo dogru yaptıgım halde yabancı kalımelerle bı yazı çıkıyo
hamile olduğun için muhtmel doğum tarihini girdiğin için olabilirmi kızkardeşimde öyle olmuştu oda geçmiş tarihli yazmıştı yani yiğenim doğmadan doğdu gibi tarih yazmıştık olmuştu ozaman üyeliğini kabul etmişti

hamile olduğun için muhtmel doğum tarihini girdiğin için olabilirmi kızkardeşimde öyle olmuştu oda geçmiş tarihli yazmıştı yani yiğenim doğmadan doğdu gibi tarih yazmıştık olmuştu ozaman üyeliğini kabul etmişti

cnm zaten bende doğdu gıbı girdım orda NR var onumu acaba yanlış yazdım ne oluyorkı o

cnm zaten bende doğdu gıbı girdım orda NR var onumu acaba yanlış yazdım ne oluyorkı o

sayfada sorun vardır herhalde bizde öyle bir hata vermedi.. mail at istersen hippe üye olamıyorum diye yada ücretsiz telefon numarası var yarın mesai saatlerinde ararsın...

Amanın yeni farkettim menekşe olmuşum ben iki tane de kalbim olmuş.En son papatyaydım sanırsam. :16::16:

Tavsiye meleginden teremyag onlugum ve kuponlarim geldi cok sevindim tesekkurler kizlar sayenizde oldu bi fincan uyeligi yaparsaniz cok sevinicem laptopa goz koydum hedefim onu almak lutfen yardimci olun[/QUOT
teremyağını güle güle kullan canım bana dimes kampanyasına davet yolladılar ama hala gelmedi ayrıca ist oturanlara sadece teremyağ gönderdiklerini okudum doğru mu?bifincana gelince bende yeni üyeyim yirmi gün sonra davet hakkı kazancam yalnız ben sadece bir kişinin laptop aldığını okudum onun dışında yüksek puan alanları basit nedenlerle hep atmışlar siteden oyüzden hediye hakkım geldiğinde ürünleri alıp filerimi yanı puanlarımı değerlendircem okadar uğraşıp yüksek puan alıp atılırsam üzülürüm:43::43:

Canim cok dikkatli olmak lazim kurallara uyduktan sonra uyelikten atamazlar

iyi geceler kadınlar kulubünün melekleri;
tavsiye kanalının meleği olurda kadınlar kulübünün olmaz mı...yarın görüşürüz Allah izin verirse...:3:

Back
X