Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben lancome kazananları göremiyorum..açılmıyor :( tekrar link verebilrisminiz?

bende çok yakınım :9::10: ama tabi bilmiyorum belki sen daha yakınsındır ..yakınlık görecelidir:9:

yani evet ben de çok yakınım derken yürüme mesafesinde değilim:) 212nin karşı tarafındaki sitelerdeyim:)

Canı ben cuma günleri süt izninydeyim evdeyimmmmm:) Mail gelince haber veriririm sanadaa:=)

ooo süperrrr. oğlunla birliktesin yani:) tamam cnm ben de bana gelirse hbr veririm.

yani evet ben de çok yakınım derken yürüme mesafesinde değilim:) 212nin karşı tarafındaki sitelerdeyim:)

ooo süperrrr. oğlunla birliktesin yani:) tamam cnm ben de bana gelirse hbr veririm.

anladım sanırım 1.etaptasın bende arenaprkın diğer tarafındayım 3.etap ama yürüyerekte gidebiliyoırum servislede..hava güzelse kızımı alıp yürüyüş yapıyoruz...

istanbulda olup da hürriyet aileden ıslak mendilleri gelmeyen var mı benimki gelmedi de

canım komşuma gelmedi henüz 22sinde kazanmıştı

kızlar bu sence bence ye davet geldi ama bitmez sorular var hemde hep bizimle ilgili yok kredın varmı yok hangı banka valla cvp lamaktan korktum uye olanlar varmı ya bi cvp yazsın

yanıtladığınız için teşekkürler en azından yalnız değilmişim ıslak mendili gelmeyen olarak çünkü ben 2 çocukla bazen birşeyleri unutabiliyorum tekrar adres yollamak gerekiyor mu filan onları atlayabiliyorum mesela bikaç hafta önce cocopops kazanmışım eğer mail göndermeseler hakkımı kaybedecektim maili bile epey geç gördüm

foto yukle diyo ya yuklemek istemıyorum her yarışmada foto var

İlla yüzünün görünmesi şart değil ki. bir şekilde çekip yükle. aman benim heryerde en az üç resmim vardır. boşver yükle gitsin napcaklar bizim resmimizi. :3::3:

https://www.facebook.com/DondurmayiSeviyorum?ref=ts&fref=tsdondurmayı seviyorum kazananlar. İlk defa buradan kazandım:) Panda ayıcığım gelsin bakalım oğluş büyüyünce oynasın:)

bende kazanmışım ayıcığı :52: çok istemiştim geçen seferde.şimdiye kısmetmiş..

foto yukle diyo ya yuklemek istemıyorum her yarışmada foto var

illa fotoya gerek yok..sadece yazını yazıpta gönderebilirsin..ben yazdım gönderdim bile (fotosuz)

yuriçi kargo aradı kargonuz var evın önündeyız dıe..evde deılm dedım.şubeye bıraktı.ama nerden geldigini bilmiroymmmm ıslak mendıl hangı kargo yada avon kızlarr

yuriçi kargo aradı kargonuz var evın önündeyız dıe..evde deılm dedım.şubeye bıraktı.ama nerden geldigini bilmiroymmmm ıslak mendıl hangı kargo yada avon kızlarr

benimde yolda geliyormuş yurtiçi kargo işyerinizdeyseniz oraya geldik oraya bırakalım demek için aramış. bizim buraya akşam geliyo 6 dan önce öğrenemicem çatlıycam :9:
ama ben bayadır hiçbirr şey kazanmıyorum ya ben görmedim bir şey kazandım ya da efes tshirtleri olabilir diye şüpheleniyorum

Back
X