Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lancome gerçekten saçmalamış yani. Ne hilesi olacak zaten deneme boy dediği şeyi eczaneci tanıdığın varsa gider alırsın. Bir sürü var bende. Hile adı altında palavra bunların ki çok ayıp yani. Ben yokum. Sabahkini zaten görmedim. Ama sanki devlet sırrı veriyorlar bu ne araştırma ayol. Yani iki krem verecekler bir sürü şart. Aman cimri şeyler hiç sevmiyorum böyle yapan firmaları. Bu yüzden kaç tane firmadan beğenimi çektim yani. :47::47::47::47:

Aslında kahin çok az kişiye vermiş. Ne zamandır var bu yarışma daha çok kişi olmasını beklerdim ben. Demek ki günde 5-10 kişiye vermişler. Cimri olmuş biraz bu kadar uzun süren bir yarışma için. Bakalım ne gönderecekler inşallah bir tane cif için uğraşmamışımdır. Bu arada kendi hesabımdan hergün yaptım ama eşiminkinden arada yapmıştım.Albeni de ona çıktı ne kadar şanslı. Ama şanslı olduğu benimle evli olmasında da belli. :12::12::21::21::21:

ben geçen sene bu sayfanın başka bir uygulamasından kazanmıştım bikaç ürün gelir diye beklerken bir sepet içinde hem cifin hem domestosun tüm çeşitlerinden göndermişlerdi umarım size de öyle güzel bir paket gelir bu kadar az kişiye verdiklerine göre güzel bir hediye gönderirler herhalde

Gün boyu ofiste geçen hareketsiz saatler yüzünden yaşadığın eklem ağrılarına son veren uygulama Karate Fit'i denedin mi? O zaman Karate Fit'in birbirinden eğlenceli 3 bölümünün ismini biliyorsundur. bakiminerkekcesi@dovemen.com.tr adresine gönder, kazan!

Lancome gerçekten saçmalamış yani. Ne hilesi olacak zaten deneme boy dediği şeyi eczaneci tanıdığın varsa gider alırsın. Bir sürü var bende. Hile adı altında palavra bunların ki çok ayıp yani. Ben yokum. Sabahkini zaten görmedim. Ama sanki devlet sırrı veriyorlar bu ne araştırma ayol. Yani iki krem verecekler bir sürü şart. Aman cimri şeyler hiç sevmiyorum böyle yapan firmaları. Bu yüzden kaç tane firmadan beğenimi çektim yani. :47::47::47::47:

aynen öyle cnm, duyan da hediya paketi falan veriyor sanır. cevap bekliyorum kendilerinden, beğenimi ben de çekeceğim sonrasında.

Back
X