Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://apps.facebook.com/mgrsmoney...mark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=10_0 (moneyclub sayfası) burdan kartını kaydediyorsun. her salı belli bir saatte tıkla kazan başlıyor-sayfasından yayınlanıyor, oraya tıklıyorsun, artık şansına %100 kaldıysa alıyorsun, ya da %75,%50,%25. ama anında bitiyor.bütün gün pc başında bekleyen insanlar var. biraz şans yani cnm.

sağol canım bakalım belki bende kazanırım.. birde biz bi yerden flormar pudra kazanmıştık burdan bi arkadaşla,nerdendi neden gelmedi acaba?

Kızlar bugün annelütfenin hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz eşinize nasıl söylediniz yarışma sonucu açıklanacak rica etsem bakıp buraya yazar mısınız?

günaydın arkadaşlar birşey sorcaktım canbebeden benim hala peluş oyuncağım gelmedi gelen varmı acaba???

Son düzenleme:
DOVE MEN Bitmiş mi çok üzüldüm kazanamadım yaaa 2 gündür annemdeydim ordan kazanmayı çok istemiştim offf. omoyuda kaçırdım... ama teselli oldu pike takımı :)

öncelikle pike takımını güle güle kullan canım...dove üzülmene gerek yok ben hergün katıldım ama kazanamadım şans yani kısmetin değilmiş zaten paketin çoğu seyahat boyuymuş bende kendimi öyle avutuyorum daha güzel hediyeleri kazanırız inşallah mesela bugün albeni ben hiç kazanamadım onunla başlayıp teksüt paketiyle devam etsek güzel olmaz mı???

öncelikle pike takımını güle güle kullan canım...dove üzülmene gerek yok ben hergün katıldım ama kazanamadım şans yani kısmetin değilmiş zaten paketin çoğu seyahat boyuymuş bende kendimi öyle avutuyorum daha güzel hediyeleri kazanırız inşallah mesela bugün albeni ben hiç kazanamadım onunla başlayıp teksüt paketiyle devam etsek güzel olmaz mı???

Teksüt bugün açıklanacak canım?

inşallah albeni kazanırsın, gerçekten güzel bir paket gönderiyorlar.
dove benim de şansım değilmiş, kazananlara tebrikler:)

kızlar teksüte mesaj attım kazananların ne zaman açıklanacağını sordum cevap aşağıda..

kazananlar listesi bu hafta uygulama sonlandıktan sonra açıklanacaktır.Her adrese bir defa gönderim yapılacaktır İlginize teşekkür ederiz.mesajdan anlaşılan yarışma 12 nisana kadar sürüyor.yani iki haftalık... .

Son düzenleme:
Back
X