Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Türkçe konuşan "Eğitici Davul" hediye kazanmışsın.
beğen paylaş değil..yarışma Miniğinizin söylediği ilk kelimeyi yada söylemesini istediğiniz ilk kelimeyi yazın kampanyası.ama kurayla 5 kişi belirlenmiş..tebriklerrr..bilgilerini mesaj olarak atıcaksın..

Sağol canım cevap verdiğin için. Beğen paylaş olsa şaşardım zaten. Hiç bir beğen paylaştan kazanamadım şimdiye kadar. Oğluma oyuncak almamıştık iyi oldu bu:)

Son düzenleme:
paylaşımların ziyaretçiye / üyeye açık olduğu platformlarda burdan aldı ordan çaldı demek doğru olmaz ve kendini burda ifade etmeyi tercih etmemesi sinsilik değil tercihtir
kapalı bir sisteme illegal yöntemle sizip bilgi edinmedi nihayetinde

Ben zaten buradaki paylaşımları almasına kızmıyorum tatlım.Çaldı diye birşey de kesinlikle yazmadım.Onu sen yazmışsın. Tabii ki alabilir başka yerlerde paylaşabilir. Ama arkadaş bunu yapmamış dikkatini çekerim. Eğer diğer forumda "arkadaşlar şöyle bir yöntem varmış bakın siz de böyle yapın başka forumda bu şekilde yaparak kazanmışlar" yazsaydı kızmak ne kelime ben sevinirdim bile paylaşmış insanlara şans vermiş diye. Ben de zaten yazarken belirtmişim burası herkese açık, yöntemi de paylaşmışız isteyen alır bakar o şekilde yapar diye. Ama bu arkadaş burada yapılan sanki kötü birşeymiş gibi insanlara anlatmış ve oradaki insanlara da gaz vermiş.Bir nevi galeyana getirmek oluyor bu. Ben buna kızdım yoksa burda paylaşılanı o da başka yerde paylaşmış bu hiç önemli değil. Aksine paylaşsın insanlar duysun ne var bunda!

Penti ne veriyor yahu katılmam lazım:)

Bu 23 Nisan’da da binlerce çocuğa mutluluk gönderiyoruz! Uygulamamıza katılın, mesajınızı yazın, ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa gidecek sıcacık çorapların üzerinde sizin adınız ve mesajınız da yer alsın!

Okuduğum kadarıyla hediye yok yani :1:

bende ay sonu sanıyordum :( 767 puanım :( nasıl puanları bu kadar yükseltebliyorlar

Canım ilk günden beri yapınca puanlar bu şekilde oluyor senin kaçırdığın günler vardır ya da ilk günden itibaren girmemişsindir. Bir dahaki ay takip edebilirsin.

Bu 23 Nisan’da da binlerce çocuğa mutluluk gönderiyoruz! Uygulamamıza katılın, mesajınızı yazın, ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa gidecek sıcacık çorapların üzerinde sizin adınız ve mesajınız da yer alsın!

Okuduğum kadarıyla hediye yok yani :1:

Bizde ihtiyaç sahibiyiz :)

Back
X