- 18 Şubat 2013
- 1.670
- 2
- 156
Bakarım bakarım canım. Bu arada omoda bugün 820 yim. 900 olamam dimi yaaa:2:
Yok tatlım olamazsın. unutmuşsun sen bir gün yapmayı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakarım bakarım canım. Bu arada omoda bugün 820 yim. 900 olamam dimi yaaa:2:
bir converse manyağı olarak bildiğin saldırdım![]()
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz güzel şeyler kazanırız. :)
Bir sorum olucak, tavsiye meleğinde teremyağ ile ilgili paket gelen var mı? Varsa içinde neler var acaba?
doveee men ne zmn yollucakkı yaa ılk gun kazanmıstımm..dört gözle onu beklıyorummm
![]()
ismi pek hoşuma gitmedi, önce bir açayım dedim, baktım açılmıyor hemen kapattım. ne ki bu?
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz güzel şeyler kazanırız. :)
Bir sorum olucak, tavsiye meleğinde teremyağ ile ilgili paket gelen var mı? Varsa içinde neler var acaba?
selam kızlar nişantaşı city den oyuncak hediye kazanmıştım gidip yerinden almak lazımmış oysaki ben karstayım nasıl alıyım ki![]()
selam kızlar nişantaşı city den oyuncak hediye kazanmıştım gidip yerinden almak lazımmış oysaki ben karstayım nasıl alıyım ki![]()
5. hafta kazandığım albenilerim geldiii
şişmanlıycan :)
Penti ne veriyor yahu katılmam lazım:)
Ay çok güldürdün beni simalrüzgar. Çok yaşa sen. Koptum şu anda. Ne çıkacak sandın ki?Korktun mu?Oyyyy karnım ağrıdı gülmekten.
şişmanlıycan :)