Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cekilişlerden yana pek şansım yok bende money tıkla kazanı bekliyim bari napim
yarın ne var acaba söyle güzel bişey olsa
bu hafta sondu artık katılım yapılmıyor diye biliyorum, ama henüz açıklanmadı kazananlar.Albeni her hafta oluyomu 5.hafta diyosunuz bu haftada olurmu bende kazanmak istiyorum nolur bi yazın yaa nasıl hediye kazanılıyo
Paylaş Zevkini
Ay simalrüzgar korkma canım açabilirsin.Okeyin twitter yarışması. Ben de tweet atıcam ama gece atarım artık şimdi atmayayım sosyal medyadan utanırım yani.
![]()
kızlar pekı latte ne zaman son bulcak bilen varmı
Bu money için kayıt olmak istiyorum, kartınız kayıtlı diyor. Ben kayıt olmamıştım hiç ama, şifremi de bilmiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda acaba?
Bu money için kayıt olmak istiyorum, kartınız kayıtlı diyor. Ben kayıt olmamıştım hiç ama, şifremi de bilmiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda acaba?
kartın başka face hesabına kayıtlıdır. genelde Money nin kendi (face değil) sayfasından girersen şifre genelde 123456 oluyor.
malesef canm hiçbi fikrim yok ama surdan sor muhakkak yanıt verıyo
https://www.facebook.com/MoneyClubKart?ref=ts&fref=ts
cekilişlerden yana pek şansım yok bende money tıkla kazanı bekliyim bari napim
yarın ne var acaba söyle güzel bişey olsa
Arkadaşlar teksüt tarifi sırala yarışmasında ben ilkine katılmadığımdan ikincisine katılabiliyorum. Sıralama hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?Yanlış yapmak istemiyorum. :)
birkaç sayfa önce ben yazmıştım bakabilirsin
Çok teşekkür ederim. Buldum ve yaptım, herkese bol şans. :)
aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım şansın bol olur bu forumdaki yardımlaşma hiç bir forumda yok...seviyorum sizi melekler...
saol canmtıkla Kazan bu hafta Facebook sayfasında ve Selpak Kağıt Bez ürünü veriyor.yıkanabilir ve tekrar kullanılabilen rulo şeklinde satılıyor 5 küsür fiyatı...ama sayıları bilmiyorum canım..
nıvea hediye çekimiydi 25tlilik