Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrrr inanamıyorum....
sapecial K DAN 500 tl YKM ÇEKİNİ BEN KAZANMIŞIM BİRİNCİ OLARAK...
gerçi umutluydum, çevremde ki herkes kalemimin çok kuvvetli olduğunu söyler... daha önce okularda düzenlenen şiir yazı yarışmalarında hep birinci olmuşumdur ama ilk defa hediye kazandım bu kadar kişinin içinden...

tebrikler canım güle güle kullan senin adına çok sevindim...

Son düzenleme:
sapecial K DAN 500 tl YKM ÇEKİNİ BEN KAZANMIŞIM BİRİNCİ OLARAK...
gerçi umutluydum, çevremde ki herkes kalemimin çok kuvvetli olduğunu söyler... daha önce okularda düzenlenen şiir yazı yarışmalarında hep birinci olmuşumdur ama ilk defa hediye kazandım bu kadar kişinin içinden...

tebrikler canım güle güle kullan senin adına çok sevindim...

tşk ederim cnm, çok saol :)

sapecial K DAN 500 tl YKM ÇEKİNİ BEN KAZANMIŞIM BİRİNCİ OLARAK...:52::52::52::52::52:

tebrikler :27: 50 tl si,ni banaa virseneeeeeeeeeeeeee :52:

canım 5,6 tane mesaj yazmıştım.. ilk başlarda katılmıştım, tam olarak hatırlayamıyorum... şimdi msj attım hangi mesajım seçildi die, geri dönüş yaparlarsa yazarım... :)

"Daha fazla mutlu olmak için, daha çok iyilik yapmak istiyorum"

bu mesajım seçilmiş...

Vichy den numunemi istemiştin tatlım hahaha 3 ml koymaları çok komik :1:

canım numune istesem yine şaşırmıycam..vichy in yarışması vardı..5 kişi orjinal boy yalnış hatırlamıyosam 100 kişi deneme boyu kazanmıştı...işte o biri de benim :37:

Son düzenleme:
"Daha fazla mutlu olmak için, daha çok iyilik yapmak istiyorum"

bu mesajım seçilmiş...

şimdi senin bu kazanan mesajını görünce kendi mesajımdan utandım :78:

bende zayıflamak istiyorum demiştim :60: :60: :60: malum doğumdan kalan fazla kilolar var :17: :17:

tabiki kazanamam böyle salak mesajmı olur,kim verir bu mesajla bana 500 kağıt :113: :113:

şimdi senin bu kazanan mesajını görünce kendi mesajımdan utandım :78:

bende zayıflamak istiyorum demiştim :60: :60: :60: malum doğumdan kalan fazla kilolar var :17: :17:

tabiki kazanamam böyle salak mesajmı olur,kim verir bu mesajla bana 500 kağıt :113: :113:

böyle düşünme cnm ya.. ben kilo almaya çalıştığım için kilo vermekle ilgili mesajları yazmadım haliyle :)
genel mesajlardan uzaklaşıyım dedim... bende de hiç çekiliş şansı yok, hep böyle seçilmeli yarışmalrdan kazanıyorum...
daha güzeli, daha fazlası bu forumda ki arkadaşlar, sizlere olsun, çok samimi söylüyorum... :16:
bizden birileri kazansınnnnnnn:kkk:

albeni 6 hafta da yokum:47: duygu sen ben albeni sevmiyorum dedikçe albeni sana gönderiyor 3 poşetmi bu??ben bir daha albeni almayacağım 6 haftadır bir defa çıkmazmı ya:43::43::43:

banada çıkmamış albeni başka çikolata yarışması yokmu yaa?tadelle var oda twitterda pek bişey anlmaadım

albeni istiyodummmm çok istiyodum çıkmamış

kazananlara lafım yok yarışma çekilişle bende eşimin hesabıylada zaman zaman katıldım ama adresler var her hafta aynı kişilere göndermenin mantığı ne markadan soğuttular beni inadım tuttu değil bir poşet on poşet verse almam daha albeni:50:
albeni birde adı almıyorum seni gıcığım sana diye mesaj atasım var..şans tamamda hepmi ters gider son bir haftadır bir dove mencare birde albeni firmalar dikkat kara listeme girmeye başladınız:47::47::47:

kazananlara lafım yok yarışma çekilişle bende eşimin hesabıylada zaman zaman katıldım ama adresler var her hafta aynı kişilere göndermenin mantığı ne markadan soğuttular beni inadım tuttu değil bir poşet on poşet verse almam daha albeni:50:
albeni birde adı almıyorum seni gıcığım sana diye mesaj atasım var..şans tamamda hepmi ters gider son bir haftadır bir dove mencare birde albeni firmalar dikkat kara listeme girmeye başladınız:47::47::47:

al benden de o kadar...:19:

Back
X