- 18 Şubat 2013
- 1.670
- 2
- 156
İletişim - Pavoderm 3.25 kargo ücreti var 3.25 tl ye değermiki![]()
Değmez canım. Zaten pek iyi değil ürünleri. Boşver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İletişim - Pavoderm 3.25 kargo ücreti var 3.25 tl ye değermiki![]()
Değmez canım. Zaten pek iyi değil ürünleri. Boşver.
uyku demeyin bana
benim kızda 2 haftadır uyumuyo
bu gece artık bedenim iflas etti herif mesaiye gidecekti sabah uyuyakalmışım son dakka evden çıkış saatinde uyanmışım fırladı gitti
kahvaltı bile yapamadan uffffffff![]()
Canım seninki iki hafta. Ben doğduğundan beri 1 yıldır hiç uyumadım desem yeridir. Günlük uyuduğum 3 saati geçmez. Arada hiç uyumadıklarım da var.Bünye uykusuzluğa alıştı zaten.Vampir gibi dolanıyorum. Zaten eşim 1 yıldır başka odada yatıyor uyuyamadığı için. 1 aylıktı 12-13 saat çok rahat hiç uyumadan dururdu. Ana kucağında oturur etrafı izlerdi. Millet bile şaşıyordu.![]()
ben istek göndermiştim ama size ama bildirim olarak mesajda göndermiştim kkdan ilkimix diyeCanım su uyur benim oğlan uyumaz.Sana da geçmiş olsun. İnşallah iyileşir bebişin.
Boşalttım canım.
Yolladım bakalım. Seviyorum numuneleri.
İnşallah şansın hep açık olur. İyi yolculuklar.
Bana da birisi arkadaşlık isteği göndermiş.Ben de kim bilemedim. Aslında mesaj yazsanız arkadaşlar nickinizi.O zman kim olduğunuzu biliriz en azından.:26:
Allah yardımcın olsun
benimki açlıktan uyumuyor.Akşam karnını tıka basa doyuruyorum sonra bi saat sonra uyanıyor emmek için emziriyorum sonra tekrar 1 saat sonra uyanıyor tabi süt kalmıyor o zamanda sabaha kadar emziriyorum.Biberon almıyor ahhh ahhh bi alsa.Oğlumda almamıştı biberon benim bebelerin genel huyu al işte ne var sanki şırıl şırıl akıyo işte
Allah yardımcın olsun
benimki açlıktan uyumuyor.Akşam karnını tıka basa doyuruyorum sonra bi saat sonra uyanıyor emmek için emziriyorum sonra tekrar 1 saat sonra uyanıyor tabi süt kalmıyor o zamanda sabaha kadar emziriyorum.Biberon almıyor ahhh ahhh bi alsa.Oğlumda almamıştı biberon benim bebelerin genel huyu al işte ne var sanki şırıl şırıl akıyo işte
ben istek göndermiştim ama size ama bildirim olarak mesajda göndermiştim kkdan ilkimix diye
Canım o açlıktan uyanmıyordur sırf emmek için uyanıyordur. Emzik almamıştır o emme içgüdüsü yüzünden uyanıyorlar. Sen istediğin kadar yedir o yine uyanacaktır. Biberon da versen o yine de emmek için uyanır. Benim ki de öyle. Ne biberon ne emzik emdi. Sırf emmek için uyumuyor. Çok düşkün emmeye nasıl ayıracağım bilemiyorum.Seninkiler de düşkün demek ki emmeye. Boşuna uğraşma memeyi bırakana kadar uykusuz geceler bizi bekler.![]()
efes tişörtler hangi kargoyla geldi kızlar?