Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarışma sonunda en çok puana sahip 5 kişi, yarışmaya katılırken seçtiği ürünü kazanacaktır. Ayrıca yarışmaya katılan her 500. kişi de, yarışmada tanıtılan ürünlerden stoklar dahilinde Accessorize tarafından seçilen bir tanesini kazanacaktır. Ödülü kazanmaları için en az 112 puanda olmaları gerekmektedir.

https://www.facebook.com/AccessorizeTurkey/app_448422035233553
5adet accessorize ürünü hediyeymiş

uyku demeyin bana
benim kızda 2 haftadır uyumuyo
bu gece artık bedenim iflas etti herif mesaiye gidecekti sabah uyuyakalmışım son dakka evden çıkış saatinde uyanmışım fırladı gitti
kahvaltı bile yapamadan uffffffff :31::31::31:

uyku demeyin bana
benim kızda 2 haftadır uyumuyo
bu gece artık bedenim iflas etti herif mesaiye gidecekti sabah uyuyakalmışım son dakka evden çıkış saatinde uyanmışım fırladı gitti
kahvaltı bile yapamadan uffffffff :31::31::31:

Canım seninki iki hafta. Ben doğduğundan beri 1 yıldır hiç uyumadım desem yeridir. Günlük uyuduğum 3 saati geçmez. Arada hiç uyumadıklarım da var.Bünye uykusuzluğa alıştı zaten.Vampir gibi dolanıyorum. Zaten eşim 1 yıldır başka odada yatıyor uyuyamadığı için. 1 aylıktı 12-13 saat çok rahat hiç uyumadan dururdu. Ana kucağında oturur etrafı izlerdi. Millet bile şaşıyordu.:27::27::27:

Canım seninki iki hafta. Ben doğduğundan beri 1 yıldır hiç uyumadım desem yeridir. Günlük uyuduğum 3 saati geçmez. Arada hiç uyumadıklarım da var.Bünye uykusuzluğa alıştı zaten.Vampir gibi dolanıyorum. Zaten eşim 1 yıldır başka odada yatıyor uyuyamadığı için. 1 aylıktı 12-13 saat çok rahat hiç uyumadan dururdu. Ana kucağında oturur etrafı izlerdi. Millet bile şaşıyordu.:27::27::27:

Allah yardımcın olsun
benimki açlıktan uyumuyor.Akşam karnını tıka basa doyuruyorum sonra bi saat sonra uyanıyor emmek için emziriyorum sonra tekrar 1 saat sonra uyanıyor tabi süt kalmıyor o zamanda sabaha kadar emziriyorum.Biberon almıyor ahhh ahhh bi alsa.Oğlumda almamıştı biberon benim bebelerin genel huyu al işte ne var sanki şırıl şırıl akıyo işte

Canım su uyur benim oğlan uyumaz.Sana da geçmiş olsun. İnşallah iyileşir bebişin.

Boşalttım canım.

Yolladım bakalım. Seviyorum numuneleri.:21::21:

İnşallah şansın hep açık olur. İyi yolculuklar.:16:

Bana da birisi arkadaşlık isteği göndermiş.Ben de kim bilemedim. Aslında mesaj yazsanız arkadaşlar nickinizi.O zman kim olduğunuzu biliriz en azından.:26:
ben istek göndermiştim ama size ama bildirim olarak mesajda göndermiştim kkdan ilkimix diye

Allah yardımcın olsun
benimki açlıktan uyumuyor.Akşam karnını tıka basa doyuruyorum sonra bi saat sonra uyanıyor emmek için emziriyorum sonra tekrar 1 saat sonra uyanıyor tabi süt kalmıyor o zamanda sabaha kadar emziriyorum.Biberon almıyor ahhh ahhh bi alsa.Oğlumda almamıştı biberon benim bebelerin genel huyu al işte ne var sanki şırıl şırıl akıyo işte

Canım o açlıktan uyanmıyordur sırf emmek için uyanıyordur. Emzik almamıştır o emme içgüdüsü yüzünden uyanıyorlar. Sen istediğin kadar yedir o yine uyanacaktır. Biberon da versen o yine de emmek için uyanır. Benim ki de öyle. Ne biberon ne emzik emdi. Sırf emmek için uyumuyor. Çok düşkün emmeye nasıl ayıracağım bilemiyorum.Seninkiler de düşkün demek ki emmeye. Boşuna uğraşma memeyi bırakana kadar uykusuz geceler bizi bekler.:5::5::5:

Allah yardımcın olsun

sizinle aynıyız kızım 16 aylık oldu ama hala özellikle geceleri hep emmek istiyor biberon ve emzik asla kullanmadı o yüzden sadece acıkınca değil emzik niyetine ağzında tutmak içinde sürekli beni yanında istiyor sadece sabaha karşı çok derin uyuduğunda beni bırakıyor

ben istek göndermiştim ama size ama bildirim olarak mesajda göndermiştim kkdan ilkimix diye

Mesaj gelmemiş ama sensin herhalde onaylayayım o zaman. Ama benim face de pek kampanya göremezsin baştan söyleyeyim. Ben pek katılmıyorum. Burda paylaşıyorum sadece. Şaşırma yani.

Canım o açlıktan uyanmıyordur sırf emmek için uyanıyordur. Emzik almamıştır o emme içgüdüsü yüzünden uyanıyorlar. Sen istediğin kadar yedir o yine uyanacaktır. Biberon da versen o yine de emmek için uyanır. Benim ki de öyle. Ne biberon ne emzik emdi. Sırf emmek için uyumuyor. Çok düşkün emmeye nasıl ayıracağım bilemiyorum.Seninkiler de düşkün demek ki emmeye. Boşuna uğraşma memeyi bırakana kadar uykusuz geceler bizi bekler.:5::5::5:

bende öyle düşünmüştüm ama bikaç gece kalkıp kaşıkla mama verdim uyuyor o zaman.ama gecede çok zor oluyor kaşıkla oturup karnını doyurmak.Zaten 2 haftadır uyumuyor öncesinde gece 1 kez uyanırdı.Stresten gitti sütüm olan sütte doyurmuyor gece onu :31:
hamileliğimde dünya kadar mama biriktirdim öylece kaldı artık halamın kızına verdim yazık bozulmasın dedim

nbr baylar byanllr merdivenden kayanlar misfirlerimi yolladım ama başım çatlıo:111: ama geçtim yine pc başına :126:

Back
X