Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teremyağı istanbul için gönderiyorlarmış bende izmirdeyim sordum bazen şehirlere yönelik kampanyalar yaptıklarını söylediler ayrıca sitede english home var o kampanyayada katıl yakında onunla ilgili süprizlerimiz var diye yazmışlar sitede.... dimese gelincede kampanyaya katılı seçtiktikten sonra üye bilgilerinin olduğu profilim linkini tıkla olda müşteri kartları var oraya moneye kart numaranı yüklersin..tavsiye kanalı kartlara dimesi tanımladığında bilgilendirme yaparak duyuracaklarmış...

sağol canım englsh home katıldım sayende:72:

kızlar şu haşema tekstil facebookta 3 kişi eksik adımı biliyorsunuz emeğim boşa gitmesin bi yardımcı olun.

Ya ben bulamadım yarışmayı kaç kere baktım. Bitti yazmışlar orada. Tam olarak sayfanın neresinde bu yarışma?Sen bana mesaj yollayacaktın canım merak ettim.

çok şükür daha iyi canım ya biraz kabızlık var bagırsaklar yeni çalışdığı için sanırım ama benim yardımım olmadan yapamıyo :( pazartesi doktora gidicez

Geçer canım o ne ki? Zaten bebekler 1 yaşına kadar kabızlık çekiyorlar arada. Hiçbir sorunu olmadan kabız olan bebekler var. Sıkma canını bunun için. Biraz posalı yiyecekler ver. Buğday ruşeymi veriyorum ben mesela her gece. Yoğurda karıştırıyorum. Doktoruna sor o mutlaka sorununu giderici besinler tavsiye edecektir. Öpüyorum bebişi de.:16::16:

kızlar ephesus yayınlarından kitap kazanmıştım 1 ay olmuştur söyledm twttrdn cevap vermediler faceden söyledm ondanda zorla cevap geldi twitterdaki benim bilgilerimi onlara ulaştırmamış sinr oldum dün kitap geldi kargo ücreti 5.50 kr bende geri gönderdim o kadar beklemişim bir de kargo ücretimi vercem hiç kusura bakmasınlar bir daha ephesus yayınlarıyla ilgili yarışmalara katılmayı düşünmüyorum olumsuz bir izlenim uyandırdı

kızlar ephesus yayınlarından kitap kazanmıştım 1 ay olmuştur söyledm twttrdn cevap vermediler faceden söyledm ondanda zorla cevap geldi twitterdaki benim bilgilerimi onlara ulaştırmamış sinr oldum dün kitap geldi kargo ücreti 5.50 kr bende geri gönderdim o kadar beklemişim bir de kargo ücretimi vercem hiç kusura bakmasınlar bir daha ephesus yayınlarıyla ilgili yarışmalara katılmayı düşünmüyorum olumsuz bir izlenim uyandırdı

iyi yapmışsın canım geri göndermekle ya yarışma yapmayın ya da yapıyorsanız doğru düzgen yapın ne cimri firmalar... ayrıca şu hediyelerin kargosunu kazananlara ait olan uygulamalara da çok gıcığım hediyenin kargosumu olur katılmıyorum ben böyle yarışmalara yanlışlıkla katılsamda senin gibi geri yollarım....

Peugeot Ankara ‏@PeugeotAnkara

Şimdiden söyleyelim; Anneler Günü'nde Peugeot'dan annenize özel hediyeler çok yakında :)

Back
X