Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bir kaç sayfa geri okudum önemli bir kampanya yok herhalde
iyi akşamlar herkeseeeee

kızlar yapı kredinin zombi yarışmasından t-shirtum ve milupadan numunlerim geldi:)

duygu detan dan kazanmışsın tebrikler...
dünkü sonuçlarda açıklandı bilginize :34: henüz ben yokum

malum bugün pazar günü olunca iş güç gezme derken forum sessiz yarışmada yok artık yarına sonuçlarda inşallah yüzümüz güler...yarın teksüt kazanlar ve nescafe 3 ü birarada sütlü köpüklü sonuçları açıklanacak...

Yarışmamızın şanslı isimlerini "Kazananlar" bölümünden görebilirsiniz. Yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor

Detan facebook

aynı anda paylaşmışız ancak bayağı kural koymuşlar belirtikleri yumurtalardan alınacak içindeki bulmaca çözülecek sonra ordaki şifre ve yumurtanın üzerindeki takip numarası uygulamada gerekli yere konulacak sonra çekiliş ve 50 kişiye her hafta hediye...50 hediye ver binlerce yumurta sat iyi taktik...

aynı anda paylaşmışız ancak bayağı kural koymuşlar belirtikleri yumurtalardan alınacak içindeki bulmaca çözülecek sonra ordaki şifre ve yumurtanın üzerindeki takip numarası uygulamada gerekli yere konulacak sonra çekiliş ve 50 kişiye her hafta hediye...50 hediye ver binlerce yumurta sat iyi taktik...

aynen canım katılıyorum..malın büyüğünü onlar götürcek bizde 50 de 1 şansı bekliycez..

ama şu varki evimize hepimiz yumurta alıyoruz haliyle..bir kerede bunu alabiliriz..şahsen ben zaten keskinoğlu yumurtası aldığım için diğer kampanyalardan farkı yok benim için..ya çıkarsa hesabı :34:

Show Tv'de hafta içi her gün 14:15'de yayınlanan Bence Benim Annem programına Bence Benim Annem | Tivilog adresinden yayın başladıktan sonra check-in yapan ilk 10 kişi, Fairy'nin sürpriz hediyelerinden kazanacak.
Ayrıca 19 Nisan Cuma günü saat 15:30'a kadar programın liderlik tablosuna ismini yazdıran ilk 5 kişiyi Tivilog'un hediyeleri bekliyor!

aynen canım katılıyorum..malın büyüğünü onlar götürcek bizde 50 de 1 şansı bekliycez..

ama şu varki evimize hepimiz yumurta alıyoruz haliyle..bir kerede bunu alabiliriz..şahsen ben zaten keskinoğlu yumurtası aldığım için diğer kampanyalardan farkı yok benim için..ya çıkarsa hesabı :34:

doğru söylüyorsunda yumurtalara da sınırlama getirmişler sadece kampanyalı üzerinde 50 yılda 50 hediye yazanlarda şifre varmış..

duygu hoşgeldin işleri hafiflettinmi???kolay gelsin tekrar...

Geldim canım. Çok şükür hafifledi biraz. Bugün yine iş başı perşembede eğitime gidiyorum. İzmir'i seçtimmmmm. Çoook özlemiştim ağustostan beri gitmiyordum.Bu arada eşin Bornova Belediyesinde çalışıyormuş. Ben üniversite stajımı orda yapmıştım.

Back
X