Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doğrumu yanlışmı?

Cem Ceminay'ın sorduğu genel kültür sorularını cevaplayın, çekilişe katılın hediyeler kazanın
Soruları doğru cevaplama zorunluluğu yok, facebook ile bağlanıp cevaplamanız yeterli

http://dogru.muacaba.com/

Kızlar bir sürü kampanya yazmıştım. Site bakıma girdi diye yazı çıktı hepsi silindi çok üzüldüm şimdi kampanyaları yeniden arayıp bulmam gerek.:((

duygu detan dan kazanmışsın tebrikler...
dünkü sonuçlarda açıklandı bilginize :34: henüz ben yokum

Bende gece gördüm canım. Perşembeden beri kayınvalidemde kalıyoruz. Evde tv falan kurulmadı daha :43: Benim pc de tv ye bağlayınca çalışıyo. Düşürmüştük ekran çalışmıyo :43: Ordada giremiyorum nete ayıp olur diye:47: Detandan kazandıklarım işimede yaramaz ki:1: Bir tek güvesavar mıydı neydi onu kullanırım.

Bende gece gördüm canım. Perşembeden beri kayınvalidemde kalıyoruz. Evde tv falan kurulmadı daha :43: Benim pc de tv ye bağlayınca çalışıyo. Düşürmüştük ekran çalışmıyo :43: Ordada giremiyorum nete ayıp olur diye:47: Detandan kazandıklarım işimede yaramaz ki:1: Bir tek güvesavar mıydı neydi onu kullanırım.

Geçmiş olsun ekran inşallah çalışır :(

nescafeden kazanmısım kendı adıma :) yalnız saçma bişi var hemen o anda annem ve nişanlımdan da ypmıstım onlardan kazanamamısım ki o zmn ilk 500 ydi 1000de olmam gerekiodu boyle olan avr mı aranız ??

off cosmed beğeniliymiş. Sinir oluyorum beğenililere. Şimdi saçma sapan bir foto kazanır.:47::47::47:

Back
X