Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dacia Türkiye
Facebook alemi duyduk duymadık demeyin! Nurhayat yılın bombasını patlatıyor!

Nurhayat, görür görmez aşık olduğu Dacia Duster’ı şimdi size hediye edecek! Facebook aleminin en eğlenceli en Nurhayat dolu yarışmasına hazır mısınız? Bilgi, birikim ve kültürüne güveniyorsanız, "Bu Duster benim olmalı!" diyorsanız Nurhayat sizi yarışmaya bekliyor!

https://apps.facebook.com/birbileneduster/ :52::52:

bilemedım elendım inş yarın tekrar vardır

şubat ayında kazanıpta gelen varmıymış peki cnm? ben mesaj attım yoğunluk var gönderilecektir gibi şeyler yazdılar geçen hafta. nisan bitiyor yahuuu:)
ay başında şubat omosunu gelmediğini yazdım hemen omo cevap vermiş"en kısa sürede göndereceğiz" 15 gün oldu ne gelen var ne giden.....

Yarışmada 10 adet çoktan seçmeli soru ve kompozisyon sorusu yer almaktadır. Katılımcılar seçenekli soruların cevaplarını ipuçlarından yardım alarak işaretleyebilmektedir. Jürinin değerlendirmesinden sonra 5 kişi Buzbağ ile Gaziantep'te bir Gurme gezisine çift kişilik davetiye kazanacaktır.

Her 100. katılımcı 'Güneşin ve Ateşin Tadı', Gaziantep Deyince' veya 'Yemek Sırları' kitaplarından birini kazanacaktır. Kitap hediyesi ilk 1000 katılım ile sınırlıdır.

Yarışma sonunda dereceye giren ilk 5 kişi(yanlarına alacakları 1 misafirle birlikte) Mey İçki’nin belirlediği tarihler arasında Gaziantep’te gerçekleşecek olan bir Gurme gezisi kazanacaktır.

https://www.facebook.com/buzbagsarap?sk=app_437744879638885

merhaba kızlar :) ben aslında çekilişlere pek katılmıyordum hürriyetin kadınlar günü faaliyetinden sonra kazandığımı görünce bi heves geldi :) teksüte katılmıştım öyle çok şeyi takip edemiyorum teksüte de ihtimal vermiyordum ama olmuş :) çok sevindim burada sayfalar çok hızlı ilerliyor katkım olamıyor kusura bakmayın

hiç birinde yokum ya yine teksüt nescafe....talihim yok bahtım kara 2000 kişi içinden biri de ben niye olmuyorum ki sanki :27:

Günaydın kızlar. Nescafede sadece ben varım diğer eserler bulutlar bize ait değil. Sizin dediğiniz doğruymuş IP den elemişler sanırım. Bu arada teksütü bende merak ettim. Doğuşçayda saklamıştı ne göndereceğini çıka çıka içinden 2 paket sallama çay çıkmıştı:1:

cnm ben kendi hesabımdan evimin adresini veriorum, eşimin hesaptan da işyeri adresini..
başka verebileceğim bi adres yok malesef. komşularımın hepsi bebekli.. şimdi zilleri çalcak, çocukları uyanacak falan filan..
kimseye rhtszlk vermek istemem... düşündüğün için tşkler :)

canım aynı adrese 2 kez göndermeyen yarışmalar var ama genelde aynı adrese gönderim yapan bir sürü kampanya oluyor.ben eşim ve kendi adıma aynı adresi veriyorum.yine de bilgin olsun canım.

ay başında şubat omosunu gelmediğini yazdım hemen omo cevap vermiş"en kısa sürede göndereceğiz" 15 gün oldu ne gelen var ne giden.....

aynı durum bende de söz konusu, artık kaç 15 gün daha geçecek bakalım.

Biz seninle aynı şeyleri kazanıyoruz hemen hemen :34::34:

evet canım yaaa,ben zaten genelde büyük firmalarınkine katılıyorum, çok nadir beğen paylaş yarışmalara katıldığım. o nedenle hemen hemen aynıyız:)

günaydın kızlar teksütten kazanmışım bende bi an önce gelir de merakımız gider inşallah :21: :52: :55: :1:

Back
X