bundan çok unutluydum bı tonnn malzemelerle cekmıstımm kazansam okdr yollmzlr uffff(((
bende umutluydum bir sürü faklı ürünle çektim ama olmadı duyguya sordum bakalım nasıl resimleri seçmişler haftaya ona göre yollarız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan çok unutluydum bı tonnn malzemelerle cekmıstımm kazansam okdr yollmzlr uffff(((
Anaaaa çoook şaşırdım çok sevindim. Kızlar ben ülker için özel bi foto çekmedim. Hatta eşim çektirmedi. Biskrem için kule yapmıştık ya hani. Eşimle çay içiyorduk. Tabağa biskremden kule yapmıştım bi tane de biskrem paketi koymuştum. O kadar :) Eşimi çekip yolladım.
Anaaaa çoook şaşırdım çok sevindim. Kızlar ben ülker için özel bi foto çekmedim. Hatta eşim çektirmedi. Biskrem için kule yapmıştık ya hani. Eşimle çay içiyorduk. Tabağa biskremden kule yapmıştım bi tane de biskrem paketi koymuştum. O kadar :) Eşimi çekip yolladım.
bundan çok unutluydum bı tonnn malzemelerle cekmıstımm kazansam okdr yollmzlr uffff((([/Q
ülker epey geriden açıklıyor mesela 5. haftada şu an ama onlar 3. haftayı açıkladı belki siz 4. hafta resim göndermişsinizdir belli olmaz
kazananlar geç açıklanınca haftalar karışıyor
Kızlar ülkerin mutlu an paketi çekilişle olmuyor muydu yahu? Ben öyle biliyordum sanki. Valla ben kendimden bir sürü ülker ürünüyle çekilmiş resimle katıldım bana çıkmadı.![]()
günaydın katılım şartlarında ayın 25 inde kargoya verileceği yazıyor bir kaç gün kargo gelmesi derken en geç ay sonunda elimizde olur herhalde ben büyük bir paket beklemiyorum açıkçası saymadım ama bir sürü kişi kazanmış...
duygucuğum ülker mutlu an dan eşinin adına kazanmışsın tebrikler bende katıldım kazanamadım nasıl resim gönderdin merak ettim...
https://www.facebook.com/Ulker/app_440168149393686
geçen kampanyasında 1000 kişi kazanmıştı o kadar çok kişiye fazla birşey göndermezler sanıyordum ama tüm ürünlerinden oluşan bir koli geldi eve, krem peynir çeşitleri, kaşar, beyaz peynir, tereyağ, süt, tel peyniri, örgü peynir... umarım size de aynısından gönderirler
geçen kampanyasında 1000 kişi kazanmıştı o kadar çok kişiye fazla birşey göndermezler sanıyordum ama tüm ürünlerinden oluşan bir koli geldi eve, krem peynir çeşitleri, kaşar, beyaz peynir, tereyağ, süt, tel peyniri, örgü peynir... umarım size de aynısından gönderirler
inşallah canım ben ilk defa katıldım teksüte bakalım gelince umarım dediğin gibidir.ama mahmureden gelen watsons paketini daha iyi bekliyordum şaşırdım doğrusu..
ben mahmureden falan değil de bizzat watsonstan kazandım instagram yarışmasından. size gönderilen hediyelerin aynısından geldi bana da hep 2-3 liralık ürünleri doldurmuşlar ben de beklemiyordum.
kaç haftadır 10 fotoyla katılıyordum, nihayet..![]()
başka bir yerde okumuştum yüz yıkama jeli nemlendirici çok güzel bir paket yolladılar diye onu beklediğim için şaşırdım yoksa hediye tabi büyügü küçüğü olmaz..ama daha kaliteli olabilrdi cep mini selpak cep mini mendil 4 gram göz çevresi kremi bir liralık lif bir el nemlendirici ve dudak balsamı normal sayılacak boyutta diğerleri numune gibi...avonu beğenmemişti bazı arkadaşlar ama adı üstünde avon numuneydi ve bence çok güzeldi...