bakıyorum bugün burası bayaaa kalabalık![]()
yoklama al istersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyorum bugün burası bayaaa kalabalık![]()
şubat, mart omoları gelmedi halen.beklemekteyiz..![]()
Ev aldık dünyanın borcu var. Bari evin ihtiyaçlarını bedavaya getireyim. Deterjanım bitmek üzere. Şu omoda çıksaydı iyi olcaktı:)
ben nisanda ilk defa kazandım benim ozaman ağustosa ancak gelir o zamanda tatilde olurum ufff:44::44:
bende ilk defa nisanda kazandım haziranın sonunda taşınacacğım yerde belli değil ne kadar zor muş göndermek inş hazirana kadar gelir
Ev alanın Allah yardımcısı olur derler darısı başıma inşallah..Senin bu arada şansın açık umarım daha güzel hediyeler alırsın işine yarayacak omoyu sen kaçırmıştın değilmi bir günle yanlışmı hatırlıyorum..
Amin amin. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ev sahibi evden çıkarmasa alacağımız yoktu cesaret edemiyorduk bir türlü. Aynen omoyu birgünle kaçırdım. Şu çekilişi var ya omonun onu diyorum. Gerçi açıklanmasına daha çok var:) Gerçekten bu ara şansım baya açık. İnşallah böyle gider. Eşim benden daha şanslı ama![]()
ya kızlar bende katılmak istiyorum çekilişlereya bakıyorum yazdıklarınıza ama anlamadım nerden takip edicem çekilişleri,siz katıldıklarınızın linkini yollarsanız çok sevinirim :44:
https://apps.facebook.com/omokadinlarkulubu/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts buraya katıabilirsin anket var doldurursun 200 kişiye çekilişle omo seti gönderecekler 22 nisanda bitiyor kampanyaya kızlar bende katılmak istiyorum çekilişlereya bakıyorum yazdıklarınıza ama anlamadım nerden takip edicem çekilişleri,siz katıldıklarınızın linkini yollarsanız çok sevinirim :44:
kızlar canbebeye facebooktan mesaj atmıştım peluş oyuncak ve numune bezin gelmediğine dair mesajlarında aksaklıktan dolayı özür dilemişler tekrar adres bilgilerimi istemişler oyuncağı gelmeyen mesaj atın sizde geri dönüş yapıyorlar hemen..
Ev aldık dünyanın borcu var. Bari evin ihtiyaçlarını bedavaya getireyim. Deterjanım bitmek üzere. Şu omoda çıksaydı iyi olcaktı:)