Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hoşgeldinnnn canım. İnsanın gözü sürekli sitede olanları arıyor ya olmayınca. Bizimkininde oğlu evleniyordu. Sayesinde ev sahibi olduk iyi oldu. Eşime dedim ülkerden kazanmışsın. Adamlar resimlerle dalga geçiyordur diyo kızıyo bana:1: Geçerse geçsin ben kazanmama bakarım dedim.

aynen öyle, adamlar bizi tanımıyor yaaa:) dalga geçsinler, gülsünler ne yaparlarsasa yapsınlar, sonuçta ürün kazanmışız:)

kızlar selam
ayaklarım ağrıyo kızılayı gezdim tozdum.sabah evden çıkmadan efes tshirtleri geldi eşimin ve oğlumun ki..kumaşı kaliteli geldi gözüme tam bakamadım ama
daha 15 tane daha gelecek beklemedeyim yurtiçi getirdi

kızlar selam
ayaklarım ağrıyo kızılayı gezdim tozdum.sabah evden çıkmadan efes tshirtleri geldi eşimin ve oğlumun ki..kumaşı kaliteli geldi gözüme tam bakamadım ama

yanlışmı okudum 15 mi???ben katılamadım ya bu kampanyaya bittimi acaba devam ediyorsa bir link atsanız???

şöyle bedava kfc yada mcdonalds burger veren olsa ne guzel olur ya canım isdedi hamileykende isdemek garipde :1: bide uçak bileti verselerde olur he mayıs da gidicemde bilet fiyatları uçmuş yine :1:

kızlar selam

15 mi :27::27::27: bende 2 tane bekliyorum gelir bu sıralar herhalde :49:

yanlışmı okudum 15 mi???ben katılamadım ya bu kampanyaya bittimi acaba devam ediyorsa bir link atsanız???
bitti gözüm yaaa
bende ilk kampanyasını kaçırmışım ikinciye katıldım 5000 + 5000 dağıttılar
bidaha yaparlar belki temizlik yaparken iyi oluyo azcık eskiyincede yer cam ney siliyom :1:

şöyle bedava kfc yada mcdonalds burger veren olsa ne guzel olur ya canım isdedi hamileykende isdemek garipde :1: bide uçak bileti verselerde olur he mayıs da gidicemde bilet fiyatları uçmuş yine :1:

kfc bir ara video yüklemesinden vermişti patates ve cola menü bu ay hediye kodlarını yollamıştı katılsaydın keşke ? yada kfc face sayfasından 1 alana 2.bedava kodu oluyor onlara katılabilirsin :34:

15 mi :27::27::27: bende 2 tane bekliyorum gelir bu sıralar herhalde :49:

2 tane geldi 15+2=17 :27:
birazını ablama yolladım diğerlerini karı-koca karşılıklı giyincez hele bebelerde büyüsün aile boyu :32:
yıllarca efes tshirtü giyiyomuşum balkonda beni görenlerde şu üstündekini bi eskitemedi gitti diyolarmış ne komik :1:

kfc bir ara video yüklemesinden vermişti patates ve cola menü bu ay hediye kodlarını yollamıştı katılsaydın keşke ? yada kfc face sayfasından 1 alana 2.bedava kodu oluyor onlara katılabilirsin :34:

ay katıldım ondan kola çıkdı bana :D hamburgerini isdiodum şans işde :d

2 tane geldi 15+2=17 :27:
birazını ablama yolladım diğerlerini karı-koca karşılıklı giyincez hele bebelerde büyüsün aile boyu :32:
yıllarca efes tshirtü giyiyomuşum balkonda beni görenlerde şu üstündekini bi eskitemedi gitti diyolarmış ne komik :1:

Ölüyorum gülmekten senin şu yazdıklarına:1:

Ölüyorum gülmekten senin şu yazdıklarına:1:

ben sana küsüm :19:
sen yokken yarışma açıklandı adını andım duygu olsa ben varmıyım diye sorardı dedi ama sen ne yaptın
buraya geldin chemchat dedin :43:
inşallah efes yanlış beden tshit gönderirde 0 beden olmak zorunda kalırsın emi :27: o kadar kızgınım yani :47:

ben sana küsüm :19:
sen yokken yarışma açıklandı adını andım duygu olsa ben varmıyım diye sorardı dedi ama sen ne yaptın
buraya geldin chemchat dedin :43:
inşallah efes yanlış beden tshit gönderirde 0 beden olmak zorunda kalırsın emi :27: o kadar kızgınım yani :47:

Ayyy canım kusura bakmaaa okudum o yazdığını sağolasın kulaklarımı çınlatmışsın:) Kayınvalidemde kalırken okudum hiç birşey yazamadım çıktım. Bugün evime gidiyorum yaşasınnnn rahat rahat internete girerim. Kayınpederim Müge Anlıyı izlemekten kafayı yemiş zaten:1::1: Bi olay izlemiş orda neymiş gelinin iki teli varmış. Benimde şarj aletim kırıldı. Eşimin teline hattımı takarken gördü. 2 hattın mı var senin diyo deli mi ne yaa:47::1: Eşime söyledim babana söyle fazla izlemesin tırlatmış dedim:1: O yüzden orda nete jet hızıyla girdik çıktım. Onuda yanlış anlar diye

Son düzenleme:
Back
X