Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

burda bir arkadaş eşinin iş adresini vermişti

Teksüt
Tarifi Sırala yarışmamızda hediye kazanan kullanıcılardan adres değişikliğinde bulunmak isteyenler bize özel mesaj aracılığıyla ulaşabilirler. Kazanan yarışmacılarımızı tekrardan tebrik eder, iyi günler dileriz.

değiştirebilirmişssin canım

burda bir arkadaş eşinin iş adresini vermişti

Teksüt
Tarifi Sırala yarışmamızda hediye kazanan kullanıcılardan adres değişikliğinde bulunmak isteyenler bize özel mesaj aracılığıyla ulaşabilirler. Kazanan yarışmacılarımızı tekrardan tebrik eder, iyi günler dileriz.

değiştirebilirmişssin canım

düşündüğün ve haber verdiğin için tşkler cnm..
adresi değiştirdim.. :)

Kızlar albenide 6. haftadaki kişide benmişim. Kargoyu arayıp sordum. Adresimiz değişti kargo var mı diye. Albeniler gelmiş şubedeymiş. Haber vereyim dedim.

Son düzenleme:
kızlar yaaa ben anlamadım, albeni 6. hafta son değil miydi? şimdi bakayım dedim 7. hafta kazananları var, haliyle son diye ben katılmamıştım zaten.

Hangi kelebek olduğunu göster, fotoğrafın oylansın, seni zirveye taşısın!

https://www.facebook.com/HelenHarperilebizbize?hc_location=stream
istersen çektiğin en güzel fotoğraf olsun, oy vermek için tanıdık toplayamadıktan sonra bir işe yaramıyo malesef.. :(

Ben artık beğenmeli oy kullandırmalı yarışmalara hiç katılmıyorum. 2 kere katıldım olmadı. Binlerce arkadaşı takipçisi olanlar kazanıyor hep. Çete kurmuşlar resmen:1: Beğenmelilerde bile aynı kişiler kazanıyo oy takasıyla:47:

kızlar yaaa ben anlamadım, albeni 6. hafta son değil miydi? şimdi bakayım dedim 7. hafta kazananları var, haliyle son diye ben katılmamıştım zaten.

Bence 9 hafta olması gerekli canım toplamda çünkü 1800 albeni demişlerdi. Her hafta 200 kişiye verdiler. 1400 kişi oldu. Bence katılanlar arasından çekilişle yine 8. ve 9. hafta belirlenecektir diye düşünüyorum.

[h=5]Yarışmamız devam ediyor... Beğenin, Paylaşın, Kazanın! Cep telefonu yokken ne yapıyorduk biz? #ceptelefonuyokken hashtag’i ile paylaşın, Acer 501 tablet kazanma şansı yakalayın…Yarışmaya katılmak için http://on.fb.me/10WuykI

[/h]

Bence 9 hafta olması gerekli canım toplamda çünkü 1800 albeni demişlerdi. Her hafta 200 kişiye verdiler. 1400 kişi oldu. Bence katılanlar arasından çekilişle yine 8. ve 9. hafta belirlenecektir diye düşünüyorum.

anladım canım, o zaman haftaya görürüz artık, ben kazandım bir kere zaten de merak ettim ondan sorayım dedim:)

https://www.....................php...81599837.54795.184526108267711&type=1&theater

Sevilde yarışma var.

Ben geçen yarışmadan parfüm kazanmışım:16: Bugün arayıp adres aldılar.
$A-82436034.webp
Kazandığım parfüm bu:nazar:

duygucuğum şanslısın izmirde hava açtı gezdim geldim kızımla ben yokken aras kargo gelmiş gittim almaya aaa bir baktım albeni yoktum listede kaç kere baktım nasıl gözümden kaçtı bilmem acaba çok attım tuttum bir daha almam diye okudularmıki ama çok mutlu oldum:16::16::16::16:

Ben artık beğenmeli oy kullandırmalı yarışmalara hiç katılmıyorum. 2 kere katıldım olmadı. Binlerce arkadaşı takipçisi olanlar kazanıyor hep. Çete kurmuşlar resmen:1: Beğenmelilerde bile aynı kişiler kazanıyo oy takasıyla:47:

aynen sonuna kadar katılıyorum sana takas yapıyorlar daha neler neler bende katılmıyorum..

duygucum,
merhaba:)))
hem kendi adresimden , hem de yarışma adresimden katılıyorum diye şikayet edilmişim..ikisi de gerçek ismim ve soyadım olmasına rağmen..millet bilmem kaç tane adresinden katılıyor...boşver uğraşması boşa çıktı..kendisinin birsürü adresi çıktı üstelik de farklı isimlerle..hepsi çözümlendi..bitti gitti,buradayım sizlerleyim evet burasını bilmezmiyim,bağımlılık yapıyor :))) samimi bir grup..görüşürüz duygucum..

canım ben sormuştum benim adım sevim sen duygu diye yazmışsın yanlışlık oldu sanırsam:))

albeni 7 hafta açıklanmış ben 6 haftalık biliyordum hatta 6 haftada hem kendimdem hem eşimden girdim diye isyan ettim ama 7 haftaya bakmamışım şimdi baktım 7 hafta kazanmışım,..kazanamayanlar baksınlar umarım 7 haftada yüzleri güler benim gibi...

duygucuğum şanslısın izmirde hava açtı gezdim geldim kızımla ben yokken aras kargo gelmiş gittim almaya aaa bir baktım albeni yoktum listede kaç kere baktım nasıl gözümden kaçtı bilmem acaba çok attım tuttum bir daha almam diye okudularmıki ama çok mutlu oldum:16::16::16::16:

Afiyet bal şeker olsun ;) 7. hafta açıklanmış canım belki ondan varsındır. İzmir'e söyle ben gelene kadar bozmasın havasını:1:

Back
X