Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kazananları göremiyorum ya neden ki7 hafta nerde deli oldum
şubat omoları geldi bana
değil mart omosuymuş.. karıştı bayaaa..
https://apps.facebook.com/alsahnele...82N2B37jV4reu4rFKuot1cZA&fuid=100005403190678
canım bu linkten sağ üste kazananlar var tıkla görürsün yedinci hafta sonuçlarını...inşallah varsındır..
sağol canım yayOkumm ağlıcam ya sinir oldum hiç bişeyde yokum zaten herşeyede katılmıyorum :)
kızlar her ay sonu omo puanlar sıfırlanıyo mu:18:
kızlar bir önceki ayın omoları geldi.
şubat omoları geldi bana
değil mart omosuymuş.. karıştı bayaaa..
ben hem şubat hem martta kazandım bu gelenler mart omolarıysa eee şubat omolarımız nerde onlar niye gelmedi üfffff bişeyi beceremiyorlar...
evet canım her ayın başında sıfırlanıyor aybaşında 250 puan veriyor sonra 30 puan siteye ilk girmemden veriyor 3 omo etiketli makaleye yorum yaparak toplamda 9 puan alıyorsun ayrıca forumlarda yorum yazarak toplam üç yoruma 21 puan veriyor.ayrıca makaleleri paylaşarak da bir kereye mahsus puan alıyorsun takıldığın yer olursa sorarsın karışık gibi duruyor ama insan alışıyor puan kaçırmaman lazım yoksa bir ay bekleyip yeni döneme başlaman gerekir...ayın ilk günü genelde böyle oluyor omoyu da 7 yada 8 günde alıyorsun puanın 900 olduğunda gece 00,01 hemen tıklaman lazım anında omo bakım seti bitiyor.bende ilk defa bu ay aldım..
arkadaşlar görevleri tamamlayarak teknosa,hepsiburada,mudo,boyner,d&r çekleri kazanabilirsiniz.aynı bi fincan gibi ama bunda eleme falan yok daha kolay ve hediyeleride güzel.
SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna!
Kız kart filan göndermesinler sonra![]()
![]()
mart dönemin omolarımı canım bir de paketin içeriği ne tam olarak
ben hem şubat hem martta kazandım bu gelenler mart omolarıysa eee şubat omolarımız nerde onlar niye gelmedi üfffff bişeyi beceremiyorlar...
ayınn sonuna dogru ütüye veya rondoya punm yeter ama ütü bitmş bileeeeeeeeeee![]()