Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar herobabyden yaklaşık 20 gün önce üye olup numune istemiştim yiğenim için şimdi geldi mng kargoyla...saklama kutusu istiyordum ama yok içinde ...4-36 aylık pirinçli sütlü mama, var üzüm havuç suyu,karışık meyveli meyve püresi birde 20 gramlık devam sütü var ürünlerin hepsi orjinal boy istemeyenler varsa istesin gayet güzel paket..

duygucum cosmedde resmini gördüm oy verdim maşşallah allah nazarlardan esirgesinnnn çok tatlı görünüyosunuz

duygucuğum arkadaş söyleyince haberim oldu bende sana attım oy eşim izin vermediği için ben böyle resim paylaşılan yarışmalara katılmıyorum...oy isteyenler olursa yazarlarsa oy atarım..

kızlar cosmed de resimlere nereden oy veriyoruz..?
baktım ben resim falan göremedim..

kızlar herobabyden yaklaşık 20 gün önce üye olup numune istemiştim yiğenim için şimdi geldi mng kargoyla...saklama kutusu istiyordum ama yok içinde ...4-36 aylık pirinçli sütlü mama, var üzüm havuç suyu,karışık meyveli meyve püresi birde 20 gramlık devam sütü var ürünlerin hepsi orjinal boy istemeyenler varsa istesin gayet güzel paket..

aylar oldu nümune istemiştim mesajda attım ama geri dönüş olmadı yollamadılar

Acil yardıma ihtiyacım var profilimde katıldıgım yarışmalrın çogunu göremiyorum neden olabilir?Nasıl görebilirim paylaştıgım görselleri???

doğru yapıyorsun yanıtladan ama çekilişle... emin olmak için kazanan arkadaşıma sordum doğru ..

Demek sonunda twittera katıldınız. Birbirimizi ekleyelim de haberleşelim. :3::3:
Kızlar bugün hiç giremedim ya foruma oğlum uyumadı. Eşim izinli evde. Ben de mail atmam gerekiyordu bir sürü yaz yaz bitmedi. Neyse sonunda geldim. Duygu bana cesaret verdi ben de katıldım Cosmed yarışmasına. Artık bakalım sonuç ne olacak? Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Duygucuğum bizim resmimiz seninki kadar güzel değil ama bakalım artık. Cesaret verdin bana.Bu arada oyunu da verdim. Bu ara şansım kaçtı yine bişey kazanamıyorum. Bakalım demek ki iphone kazanacağım:9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X