Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu boyut yayın grubuna hıc bulasmayın derım . telefonla sürekli arıyorlar bıseyler satmak ıcın . sakız gibi yapışıyorlarr :47::36:

aynen yaa birde benim eğitimci olduğumu biliyorlar sürekli kitap sabiha paktuna kitabını istemiştim sonra set satmaya çalıştılar :1:

Diyordun ne yazıpta kazanıyorlar acaba, yayınlasalar diye, bak şimdi sen ne yazdın dermişimmm:) Dillendirmek lazım bazen demek ki:) tebrikler canım.

Evet tatlım ya! Ama ben çok ciddi ciddi yapılması gerekenleri anlatıyordum en sonunda aman gerçekte ne yaptığımı yazayım bari dedim. Biraz delilik var ya bende anlamışsındır zaten face fotolarına baktıysan.:9::9::9:Ne yapıyorsam yazdım. Olmuş demek ki ilginç geldi!:8::8:

canım gördüm kendim kazanmış gibi sevindim özeline yazdım hemen tebrikler dün şansım yok bu aralar diyordun demek bu hediyeyi bekliyormuşsun tebrikler tekrar güle güle kullan canım:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Evet demek ki!Sağol canım tekrar.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyi dilekleri için. Daha iyileri hepinizin olsun inşallah. :16::16::16::16:

biskremle nescafe lattelerim geldi. sanirim latte, twitterdan kazandigim.
birde bugun bursadan bi kargo gelmis komsim almis ne ki acaba

Bu arada kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyor iyi günlerde kullanmalarını diliyorum:46:

Ama kendi şanssızlığımı nasıl yeneceğim bilmiyorum.Kurşun mu döktürsem tuz ekmek mi çevirsem bilemedim:43::14:

Anneler, Danino’nun çocuklara 23 Nisan hediyeleri devam ediyor!

“Anneler Paylaşıyor Kazanıyor”a üye olan ve 6’lı Danino paketlerinin üzerindeki kodu uygulamamıza giren kişilere, Starpark Lunapark’tan 3 adet jeton hediye! Stoklarımız sınırlıdır. Detaylı bilgi için hemen tıklayın:

kızlar danette twitter dan kazanmışım dün dü galiba bu.
ama nasıl bilgi gönderiliyo bilmiyorum.bi yardımcı olsanız o beni takip etmediği için özel msj gönderemiyorum sanırım. ??????????????????????????????????

Back
X