Tadına bakmanız için sizi ziyaret edebiliriz yazıyo. Ziyarete gelmesinler numuneyle birlikte. :))))
o değil zaten iki tane zeytin yollayacaklar getirdiklerinide yiyip giderlerse ne anladım ben bu işten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadına bakmanız için sizi ziyaret edebiliriz yazıyo. Ziyarete gelmesinler numuneyle birlikte. :))))
money clup kart sitesine girdim nerde yazıo dimesin yüklendigi
benimde sorum money kartta salı günü olan kampanyada kazanılan indirim nekadar zamana kadar geçerli? bilen varmı![]()
sonunda bende kaydettirdim kartımı..bana da yüklenmiş dimes..
money club sayfandaki size özel kampanyalar bölümünde yazıyor
canım burdan takip edebilirsin indirimlerin ne zamana kadar geçerli olduğunu https://www.moneyclubkart.com/Size-Ozel-Kampanyalar/70/75/Size-ozel-Kampanyalar.aspx her haftanın farklı oluyor mesela geçen hafta coca cola zero 1,5 lt son alım tarihi 31 mayıs ondan önceki hafta selpak havlu vardı onun son alım tarihi 30 nisan...sana verdiğim linkten takip edersen daha ayrınıtılı incelersin...örneğin...
Coca Cola Zero 1,5 lt Tıkla Kazan 100
Açıklama : 16-30 Nisan 2013 tarihlerinde Tıkla Kazan kampanyasına başarıyla kayıtlanmanız sonucu 1 adet %100 indirimli Coca Cola Zero 1,5 lt. ürünü kazandınız. İndirimli ürününüzü 31 Mayıs 2013 tarihine kadar ürünün satıldığı Migros mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indiriminiz teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarınız 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişinize indirim olarak yansıyacaktır.
çok teşekkür ederim..bende coca colada %50 indirim kazandım..migrosa gittiğimde kartta indirimi görecekler değilmi? zeki mürende beni görecekmi gibi oldu![]()