Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar ben geldimmmm
günaydın duygu nasıl geçti yorulmuşsundur gerçi ama mutlu etmiştir izmir havası senihafta sonu bende gezdim pazar temizlik derken ara ara girdim foruma yeni bir kampanya sonuç vs bulut,aras,çiçek yoktu
umarım yeni hafta hepimize bol şans getrir okumuşsundur gerçi ama haftasonunun en güzel haberi chemcat rowentadan çok güzel süperge kazandı
![]()
bulaşık deterjanı istemiştik ya bu sayfadan gelen oldumu şimdi bu kampanyaya da katılabiliyomuyuz?Ozon kremi gelmeyen varmı benim ve bi tanıdıgında gelmedi halen daha bi kaç kere mesaj attım geri dönüş olmayınca bıraktımAman yanlış yazmışım aslında denedim biliyorumun ana sayfasında çıkıyor da everydayme'nin kampanyasıymış. Sorry!:26::26:
EverydayMe - DenedimBiliyorum | Braun Silk-épil 7 SkinSpa
https://www.facebook.com/notes/ülker-ducros/hediyeli-soru-kazanan-listesi-12042013/458675020876919 ben yokum umarım forumdan birileri kazanmıştır..çok az kişiye dağıtıyorlar..
bulaşık deterjanı istemiştik ya bu sayfadan gelen oldumu şimdi bu kampanyaya da katılabiliyomuyuz?Ozon kremi gelmeyen varmı benim ve bi tanıdıgında gelmedi halen daha bi kaç kere mesaj attım geri dönüş olmayınca bıraktım