Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar,
migros tıkla kazan cidden 1 tanecik 200 ml süt için mi? sayfası sitemle dolmuş..bilginiz var mı?

sen söyleyince baktım normalde moneyden sıkılıyorum ben bekleyemiyorum gerçekten bir bardak süt varmış.biz de dolu süt var ben ısıtayım herkese ikram edeyim hem de nescafeli. :52::52:

Banattan kazandığım bezler , eşimin kazandığı mutlu an paketi , detanlarım , teksüt gelecek kargolarım. Annemle ablamın 5. hafta kazandığı cifler gitmemiş. Ben 4. hafta kazanmıştım geldi geçen hafta. Ablacığım polisandan kazandığı hediye çekini bana verdi sağ olsun. Eşim aradı şimdi nescafeler gelmiş ancak bardağım paramparça olmuşşşşş :43:

Son düzenleme:
uhunun cevabı bilen ben 3 gördümmm :26:

5 tane var cnm... zaten bitti yarışma..ben kaçırmışım
benim de oğlum bugün kreşe başladı.. ağlayarak gitti.. orda susturmuşlar şimdi iyiymiş ama bütün çocuklar uyumuş benim ki kalkmış uyumamış.. zor alışacak gibi... off :50:

Banattan kazandığım bezler , eşimin kazandığı mutlu an paketi , detanlarım , teksüt gelecek kargolarım. Annemle ablamın 5. hafta kazandığı cifler gitmemiş. Ben 4. hafta kazanmıştım geldi geçen hafta. Ablacığım polisandan kazandığı hediye çekini bana verdi sağ olsun. Eşim aradı şimdi nescafeler gelmiş ancak bardağım paramparça olmuşşşşş :43:

o kötü olmuş işte...
aman boşver nazar boncuğun olsun o da :)
kırılan kupanın bi kaç parçasının resmini çek, nescafenin sayfasına msj at..
geri gönderiolar....

Back
X