• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanan arkadaşlara tebrikler darısı bizlerin başına:)anacıma elektrik süpürgesi mini fırın kazansam iyiydi:9::9:kendime de bilgisayar:9:erkek kardeşime de cep telefonu:9::9:arkadaşımın oğluşuyla komşu kızlarına da ciciler:46::46::46:ne çok şey istemişim:26::26:

Pamukannesi,cfrsvm,bns tebrikler kızlarrrr! Çok sevindim hepinize. Güle güle kullanın hediyelerinizi. Tüm topik iPadleneceğiz. Kızlarrr oh ne güzel topiğin şansı açıldı pir açıldı.Hazır bu kervan varken ben de iPhone dileklerimi arada yenileyeyim bari. :))) Hepinizi çok tebrik ederim. Gerçi benim çekilişlerden yana hiç şansım yok. Şu ara kafama göre yarışma da yok. Yazmalı çizmeli olması gerek benim kazanmam için. :)) Hadi bakalım. Artık yavaş yavaş ev ve araba kazanalım :9::9::9::9::9::9: Şansımız hep böyle olsun.

sağolasın canım ben ıpad kazanmadım çok istiyordum ama olmadı bu sefer.. ben ıpod sufle kazandım ilk defa milli piyango çekilişinden kazandım umarım ıpad bende kazanırım birgün herkesin gönlüne göre olsun herkese bol şanslar

Son düzenleme:
tebrik ediyorum kızlar:52::52::52: kalbiniz temiz demekki ne güzel forumdan sonunda güzel hediyeler kazananlar çıkıyor :24: darısı başımıza

hayırlısıyla bende ipad iphone kazansam sonra televizyon falan ne güzel olurdu :16: ama annem hiç istemiyor katılmamı gelen numunelere bile laf söylüyor:50::50:

hayırlısıyla bende ipad iphone kazansam sonra televizyon falan ne güzel olurdu :16: ama annem hiç istemiyor katılmamı gelen numunelere bile laf söylüyor:50::50:
bizim anneler benziyo biraz :) gerçi benimki başımıza bi iş geleceğini düşünüyo ama (Allah korusun) bi gönlümce sevinemedim "ne belli onlar olduğu ya başkası onların adına mektup yolladıysa kimlik bilgileri yollama" diyip duruyo :19: gerçi bugün biraz yumuşadı gibi ben direk çok sevinir sanıyodum ama görmeden tam sevinemem diyo :37: buna da şükür :29:

Kızlar şu hobby home mu kaç sn de yaptınız ya ben 13 sn de yaptım bakalım inş çıkar.Nevresime ihtiyacım var hemde çok. Renkleri soldu 2 takımımın sıcakta yıkadım diye:1:

Son düzenleme:
kızlar banvit açıklanmış aramızdan kazananlar var galiba .,kazanan arkadaşlara tebrikle r.bende kazanmak istiyorum artık saat kaçta yapıyorsunuz banviti söyleyebilirmisiniz:5::5:

tiyatro cezve çekilişi randomla yapılmış..o kadar kişi içerisinde 1 asil talihli ve 1 yedek talihli var..bilin bakalım yedek talihli kim,ben:((
hediye nedir bilmiyorum çünkü öncesinde de duyurmamışlardı..tiyatroyu çok sevdiğim için katılmıştım..
bugün garanti yedekteyim,tiyatro cevizde de yedekteyim..hayırlısı ise beni bulur:)))

banvitten eşim kazanmış:52::52:epeydir bişi kazanamıyodum eşim adına:9: eşim 50.kişi olma konusunda şanslı:9::9:gecen sene de glissten kazanmıştı:9:rabbim tüm kazanamayanlara da anacımla arkadaşıma da nasip etsin kazanmayı:9:

banvitten eşim kazanmış:52::52:epeydir bişi kazanamıyodum eşim adına:9: eşim 50.kişi olma konusunda şanslı:9::9:gecen sene de glissten kazanmıştı:9:rabbim tüm kazanamayanlara da anacımla arkadaşıma da nasip etsin kazanmayı:9:

tebrik ederim banviti saaat kaçta yapıyorsunuz gece mi girmek gerekiyor acaba bende hergün yapmıştım:2::2:

Banvitten bende kazanmışım :52: :52: öğrenci evi için mükemmel oldu bunlar şansım dönmeye başladı galiba geçenlerde arkadaşımın twitterından selva makarnaya da twit atmıştım o da geldi tabi eksik geldi yenisini yollayacaklar içinden ürünleri almışlar nasıl bi kargoysa artık. Bende kampanya paylaşmak istiyorum ama bulamııyorum paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum :)

tebrik ederim banviti saaat kaçta yapıyorsunuz gece mi girmek gerekiyor acaba bende hergün yapmıştım:2::2:

teşekkürler dün 13;17 de yapmışım yarın bide bu saatte dene, inşallah kazanırsın:16::16:

50.kişiye verdikleri için zamanın pek bi önemi yok sanırım tamamen şans eseri oluyor gibi hergün dene bence şansını ben sadece 2 gün denemiştim burda kızlar yazınca baktım kazanmışım tesadüfen :52:

Back
X