• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayır canm ben ona katılmadım candia diye bir sayfa en çok sayfadaki ürün paylşana banyo takımı veriyordu ben şubata kadar olan bütün paylaşımları paylaştım ama kazanan kişi topu topu 4 resim paylaşmıştı tabi sinirlerim bozuldu ben oturdum sahura kadar uyumadım paylaştım bir kaç dk da paylaşan şahısa verdiler hak mı arkadaşlar soruyorum !!! ve üstüne üstlük sayfa hiç bir cevap vermiyor çok sinirim bozuldu:47: rica ediyorum bu sayfayı begendiyseniz begeninizi çekin hatta şikayet edin emek saygıları yok :kkk:

aynen bende begenilerimi çektm o sayfadan volumechocolateden aynı soyad 2 tane zaten 5 kişiye veriyorlardı rezillik yani nasıl oseçildiler neye göre seçildiler hiçbir açıklama yoktu bende ona çok sinir oldum

canım bu elseve ye nasıl katılıyor hiç bilmiyorum birşey mi paylaşıyoruz ya da beğeniyoruz aydınlatırmısın canım beni :26:

bende dün ilk kez katıldım saat 00.00 olduğunda tıklayıp çıkan formu hızlıca doldurmak gerekiyor.
Ama halen devam ediyor mu bilmiyorum loreal paris sayfasından bi bak

bende kullandım ikizlerim için..klima kullanıyoruz ve havayı kurutuyor çok..iyi bir cihaz alırsan odanın nemini otomatik ayarlayan,durduran kesin işe yarıyor..şeytan kulağına kurşun benim bebelerde hiç hasta olmadılar...kış boyu kullandım hep..benimki bundan canım..memnunun ama tek şikayetim su doldurma kısmı çok zor..

Eki Görüntüle 774072

buhar makinasının fiyatı ne kdar.ve nereden almıştın?

internetten aldım canım..markayı yazarsan çıkar zaten..fiyatını hiç hatırlamıyorum..Weewell WHC730 Soğuk Programlanabilir buhar makinesi yazarsan çıkar..

yarışmada paylaşayım da sorun çıkmasın :1:

https://www.facebook.com/KadinlaHayat

OMO - Kadınlar Kulübü (3.Dönem) - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya omo sonuçlar

ben bu magginin ürünleri gönderdiğine inanmıyorum
sırf ortalık karışmasın diye gönderdik diyolar bence
ilk 3 haftada kazananım ama adres bilgim okunmamış bile daha
bide bi Allah ın kuluna gitmez mi herkez daha gelmedi kargoyu aradım v.s. diyo :50:

neyse ben çıkıyorum oğluşumla kızçeme kıyafet almaya
daha il dışından yiğenler gelecek hediyeleri hazır değil
ben az biraz para harcamaya gideyim :1:

ben bu magginin ürünleri gönderdiğine inanmıyorum
sırf ortalık karışmasın diye gönderdik diyolar bence
ilk 3 haftada kazananım ama adres bilgim okunmamış bile daha
bide bi Allah ın kuluna gitmez mi herkez daha gelmedi kargoyu aradım v.s. diyo :50:

evet bence de yollamadılar canım ben de aradım kargo falan yok yalan söylüyorlar,koskoca firmayı da rezil ediyor orda kim çalışıyorsa , millet aptal mı , oturup evde kargo bekleyen vardır mutlaka hadi ben bebek olduğu için evdeyim zaten de yazık milletin zamanı çöpten değersiz terbiyesizler çok sinir oldum maggiye

kızlar maggi den şimdi geldi sürat kargo ile şaka gibi ! $1098423_10201130917411562_1737512814_n.webp

Son düzenleme:
kızlar maggi den şimdi geldi sürat kargo ile şaka gibi !Eki Görüntüle 774441

bu mudur yani.. ben hiç katılmadım maggiye.. ne bilim cnm hiç istemedi uğraşmak... ama katılanlara daha çok çeşit gönderebilirlerdi.. 2 tane tavuk çeşnisi çok saçma olmuş.. biri farklı olaydı bari...

bu mudur yani.. ben hiç katılmadım maggiye.. ne bilim cnm hiç istemedi uğraşmak... ama katılanlara daha çok çeşit gönderebilirlerdi.. 2 tane tavuk çeşnisi çok saçma olmuş.. biri farklı olaydı bari...

valla ben de şaşırdım sürpriz ramazan paketi diye söyleyince daha çeşit bekliyordum.. Eğer kazanan varsa kargodan arıyorlar çünkü adres çok eksik sadece mahalle adı var sokak adını uydurmuşlar kargo bulamıyor

Kızlar ben geldim özlemişim hepinizi...

Günlerdir yarışmalara katıldığım yok. Yeni inciden eşimin teyzesinin adına kazandım. Geldi iç çamaşırı takımı çok beğendim. Bizim mutfaktandan annemden kazanmıştım. İzmir'e gidince aldım tenceremi:1: Bi de elidor sepetim gelmiş çok şekerdi. Elidordanda saç spreyi kazanmışım. Başkada birşey yok.
elidor saç spreyi hangi kargo ile geliyor orjinal boy ürün mü?

Back
X